Rio 5,088 Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 On 2/28/2020 at 7:33 PM, Rifek said: All Polish fans and all Little Monsters who wanna help us! STUPID LOVE is the first Gaga single since Applause which got premiered in all major radio stations. RMF FM, RMF Maxxx, Radio ZET and Eska all aired and praised it today. And what is the best. RMF FM (the biggest one) already put it in their 'suggestion list' which leads to the main list called 'POPlista' https://www.rmf.fm/au/?a=poplista You can scroll the page down and find it there, click the 'thumb up' and then you need to give a phone number, a short text why you vote for the song and confirm that you're not a robot with the code. (IT'S FOR FREE) If you're not from our country but wanna help us - the Polish phone number formula is: 123456789 so you can literally type 9 random numbers and send it. Let Gaga have her first pop hit since ARTPOP in Poland. Shallow slayed us - so can STUPID LOVE. Done it! Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted March 29, 2020 Author Share Posted March 29, 2020 1 minute ago, Rio said: Done it! Thank you ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 2 hours ago, Rifek said: Głosujemy! Stupid Love wreszcie weszło do listy Zetki. https://www.radiozet.pl/Radio/Lista-przebojow A RMF FM dalej trzyma w propozycjach, więc jest jeszcze szansa: http://rmf.fm/poplista @PanPikus @Kapi09 @Emigrante @Xardas@Big Brother @FentyGa@Messy vers @Karolina @Gangie@baazyll @proxy @scheisseJK@czarnyptak @MisterDeDe @Kattys Jedyna stacja ktora gra to w miare regularnie, wiec sie tego spodziewalem. RMF FM i MAXXX zagraja raz na tydzien jesli im sie zachce a Eska jak na poczatku tylko powachala, tak pozniej odstawila jak nieswieze warzywo Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted March 29, 2020 Author Share Posted March 29, 2020 Just now, PanPikus said: Jedyna stacja ktora gra to w miare regularnie, wiec sie tego spodziewalem. RMF FM i MAXXX zagraja raz na tydzien jesli im sie zachce a Eska jak na poczatku tylko powachala, tak pozniej odstawila jak nieswieze warzywo RMF za to rozgerało nową Selene, która miała premierę w ich stacji w tym samym czasie co Stupid Love i też nadal jest w propozycjach. Ewidentnie playlista jest układana pod gust osoby, która się tym zajmuje. ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 4 minutes ago, Rifek said: RMF za to rozgerało nową Selene, która miała premierę w ich stacji w tym samym czasie co Stupid Love i też nadal jest w propozycjach. Ewidentnie playlista jest układana pod gust osoby, która się tym zajmuje. To zdjecie z Born This Way to sabotaz, jak nic Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 On 3/29/2020 at 1:57 PM, PanPikus said: Jedyna stacja ktora gra to w miare regularnie, wiec sie tego spodziewalem. RMF FM i MAXXX zagraja raz na tydzien jesli im sie zachce a Eska jak na poczatku tylko powachala, tak pozniej odstawila jak nieswieze warzywo On 3/29/2020 at 1:59 PM, Rifek said: RMF za to rozgerało nową Selene, która miała premierę w ich stacji w tym samym czasie co Stupid Love i też nadal jest w propozycjach. Ewidentnie playlista jest układana pod gust osoby, która się tym zajmuje. Nie mogę przestać się śmiać, że powiedziałem to końcem Marca a zaraz po tym SL wypadło z Top20 na ZET-ce i od tamtego czasu nie zagrali tego ANI RAZU Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted April 8, 2020 Author Share Posted April 8, 2020 1 hour ago, PanPikus said: Nie mogę przestać się śmiać, że powiedziałem to końcem Marca a zaraz po tym SL wypadło z Top20 na ZET-ce i od tamtego czasu nie zagrali tego ANI RAZU Kiedy odkryłem, że momentalnie wyrzucili ją z playlisty od razu przypomniała mi się Twoja wiadomość ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 2 minutes ago, Rifek said: Kiedy odkryłem, że momentalnie wyrzucili ją z playlisty od razu przypomniała mi się Twoja wiadomość Ugh, my powerful mind Opuści to śmieszne Airplay Top100 szybciej niż myślałem Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted April 8, 2020 Author Share Posted April 8, 2020 7 minutes ago, PanPikus said: Ugh, my powerful mind Opuści to śmieszne Airplay Top100 szybciej niż myślałem RMF FM zagrało 10 minut temu xd Pewnie wyleci z propozycji po tym poście ^^ ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 12 minutes ago, Rifek said: RMF FM zagrało 10 minut temu xd Pewnie wyleci z propozycji po tym poście ^^ Well nie żeby miało jakiekolwiek szanse na wejście do głównej listy Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Kattys 4,319 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 3 razy słyszałam SL w radiu Victoria https://radiovictoria.pl/radio/audycje-25-lat/ a później jakieś maryjne coś... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.