Jump to content
other

Polish Monsters Alert! /STUPID LOVE/

Rifek

Featured Posts

On 2/28/2020 at 7:33 PM, Rifek said:

All Polish fans and all Little Monsters who wanna help us!

STUPID LOVE is the first Gaga single since Applause which got premiered in all major radio stations.

RMF FM, RMF Maxxx, Radio ZET and Eska all aired and praised it today.

And what is the best. RMF FM (the biggest one) already put it in their 'suggestion list' which leads to the main list called 'POPlista' 

https://www.rmf.fm/au/?a=poplista

You can scroll the page down and find it there, click the 'thumb up' and then you need to give a phone number, a short text why you vote for the song and confirm that you're not a robot with the code. (IT'S FOR FREE)

If you're not from our country but wanna help us - the Polish phone number formula is: 123456789 so you can literally type 9 random numbers and send it.

Let Gaga have her first pop hit since ARTPOP in Poland.

Shallow slayed us - so can STUPID LOVE.

:pawsup:

Done it!

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply
PanPikus
2 hours ago, Rifek said:

Głosujemy! Stupid Love wreszcie weszło do listy Zetki. 

https://www.radiozet.pl/Radio/Lista-przebojow

A RMF FM dalej trzyma w propozycjach, więc jest jeszcze szansa:

http://rmf.fm/poplista

:music:

@PanPikus @Kapi09 @Emigrante @Xardas@Big Brother @FentyGa@Messy vers @Karolina @Gangie@baazyll @proxy @scheisseJK@czarnyptak @MisterDeDe @Kattys

Jedyna stacja ktora gra to w miare regularnie, wiec sie tego spodziewalem. RMF FM i MAXXX zagraja raz na tydzien jesli im sie zachce a Eska jak na poczatku tylko powachala, tak pozniej odstawila jak nieswieze warzywo :billie:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Rifek
Just now, PanPikus said:

Jedyna stacja ktora gra to w miare regularnie, wiec sie tego spodziewalem. RMF FM i MAXXX zagraja raz na tydzien jesli im sie zachce a Eska jak na poczatku tylko powachala, tak pozniej odstawila jak nieswieze warzywo :billie:

RMF za to rozgerało nową Selene, która miała premierę w ich stacji w tym samym czasie co Stupid Love i też nadal jest w propozycjach.

Ewidentnie playlista jest układana pod gust osoby, która się tym zajmuje.

❗️ IG: thebumblebee__ ❗️

PanPikus
4 minutes ago, Rifek said:

RMF za to rozgerało nową Selene, która miała premierę w ich stacji w tym samym czasie co Stupid Love i też nadal jest w propozycjach.

To zdjecie z Born This Way to sabotaz, jak nic :lolga:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

• 2 weeks later...
PanPikus
On 3/29/2020 at 1:57 PM, PanPikus said:

On 3/29/2020 at 1:59 PM, Rifek said:

Nie mogę przestać się śmiać, że powiedziałem to końcem Marca a zaraz po tym SL wypadło z Top20 na ZET-ce i od tamtego czasu nie zagrali tego ANI RAZU :sharon: :air:

Rifek
1 hour ago, PanPikus said:

Nie mogę przestać się śmiać, że powiedziałem to końcem Marca a zaraz po tym SL wypadło z Top20 na ZET-ce i od tamtego czasu nie zagrali tego ANI RAZU :sharon: :air:

Kiedy odkryłem, że momentalnie wyrzucili ją z playlisty od razu przypomniała mi się Twoja wiadomość :ladyhaha:

PanPikus
2 minutes ago, Rifek said:

Kiedy odkryłem, że momentalnie wyrzucili ją z playlisty od razu przypomniała mi się Twoja wiadomość :ladyhaha:

Ugh, my powerful mind :ladyhaha:
Opuści to śmieszne Airplay Top100 szybciej niż myślałem :billie:

Rifek
7 minutes ago, PanPikus said:

Ugh, my powerful mind :ladyhaha:
Opuści to śmieszne Airplay Top100 szybciej niż myślałem :billie:

RMF FM zagrało 10 minut temu xd

Pewnie wyleci z propozycji po tym poście ^^

PanPikus
12 minutes ago, Rifek said:

RMF FM zagrało 10 minut temu xd

Pewnie wyleci z propozycji po tym poście ^^

Well :billie: nie żeby miało jakiekolwiek szanse na wejście do głównej listy :laughga:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...