DoctorScent 753 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Czy ktoś próbował kupić singiel na jakimkolwiek serwisie w US? Niestety moich kart ani Visa ani Mastercard nie łyka itunes i amazon, wykrywa, że to polskie karty, a chciałbym dołożyć cegiełkę do pozycji na Billboard hot 100 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Boże ale dziwnie tak czytać komentarze po polsku na gagadaily Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Boże ale dziwnie tak czytać komentarze po polsku na gagadaily pOlsKA pRzEJmUJe1!!111 Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Ale tak szczerze to niestety myślę, że SL flopnie sromotnie i skończy na Esce jak Perfect Illusion, czyli 2-3 razy puszczą i koniec... sad but probably true Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthur Warhol 87 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 On 2/28/2020 at 8:49 PM, Xardas said: Tak BTW, czy ktoś z Krakowa? On 2/28/2020 at 8:50 PM, Kapi09 said: Tak tak XD Jutro ktoś przyjdzie... Link to post Share on other sites More sharing options...
scheisseJK 2,643 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 17 minutes ago, baazyll said: Ale tak szczerze to niestety myślę, że SL flopnie sromotnie i skończy na Esce jak Perfect Illusion, czyli 2-3 razy puszczą i koniec... sad but probably true Stoppp girl! to jest jej najbardziej radio friendly piosenka od czasu poker face, już nie wiem co musi wydać żeby radia ją grały Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 7 minutes ago, scheisseJK said: Stoppp girl! to jest jej najbardziej radio friendly piosenka od czasu poker face, już nie wiem co musi wydać żeby radia ją grały Collab z Ewą Maks Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
GANGIE 5,420 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 #5 Na czasie YouTube .... @Rifek czyli jednak urosło... TONIGHT I WON'T WEAR MY DISGUISE Link to post Share on other sites More sharing options...
scheisseJK 2,643 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 18 minutes ago, PanPikus said: Collab z Ewą Maks Tylko po za radiem nikt nie kupuje i nie słucha jej.. Nie kupuje tego wogole Link to post Share on other sites More sharing options...
Xardas 1,592 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 3 minutes ago, scheisseJK said: Tylko po za radiem nikt nie kupuje i nie słucha jej.. Nie kupuje tego wogole Sweet but Psycho jest spoko :P IG: @bartoszprazuch Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 25 minutes ago, scheisseJK said: Tylko po za radiem nikt nie kupuje i nie słucha jej.. Nie kupuje tego wogole Z mojej osobistej obserwacji: Ava jest z Warner Music. Zarówno Warner jak i Sony mają świetną relację z radiem i pełno ich artystów zagranicznych jak i naszych ma spore wsparcie. Natomiast w przypadku Universala, oni bardziej cisną polskich wykonawców. Tak mi się przynajmniej wydaje. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 oby grały często Link to post Share on other sites More sharing options...
jaXXXon 1,538 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Polacy, musicie zrozumiec jedna rzecz. Radiowe listy przebojow nie polegaja na glosach. Jedynie sie 'sugeruja' nimi ale ukladaja te 'listy radiowe' typu POPlista szefowi muzyczni. Nigdy Was nie zastanawialo czemu nigdy lub rzadko ta sama piosenka jest numerem jeden z dnia na dzien? Przeciez statystycznie jest to NIEMOZLIWE zeby piosenka nie mogla sie utrzymac na pierwszym miejscu kilka dni w rzedzie Te listy to sciema. ZPAV powinien wreszcie zrobic liste na podstawie sprzedazy cyfrowej oraz streamingu, taka liste KRAJOWA. Jedyna co sie w tej chwili liczy w Polsce to lista Airplay ale chuja to daje bo pomimo Wielkiej popularnosci w Polsce Shallow ma tam 27 miejsce. Lista Airplay moze ssac jaja. Wazniejsze, jak narazie, sa w Polsce listy na Spotify typu Poland Top 50 bo to akurat wiecej ludzi w tej chwili slucha niz radia. Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 1 minute ago, jaXXXon said: Polacy, musicie zrozumiec jedna rzecz. Radiowe listy przebojow nie polegaja na glosach. Jedynie sie 'sugeruja' nimi ale ukladaja te 'listy radiowe' typu POPlista szefowi muzyczni. Nigdy Was nie zastanawialo czemu nigdy lub rzadko ta sama piosenka jest numerem jeden z dnia na dzien? Przeciez statystycznie jest to NIEMOZLIWE zeby piosenka nie mogla sie utrzymac na pierwszym miejscu kilka dni w rzedzie Te listy to sciema. ZPAV powinien wreszcie zrobic liste na podstawie sprzedazy cyfrowej oraz streamingu, taka liste KRAJOWA. Jedyna co sie w tej chwili liczy w Polsce to lista Airplay ale chuja to daje bo pomimo Wielkiej popularnosci w Polsce Shallow ma tam 27 miejsce. Lista Airplay moze ssac jaja. Wazniejsze, jak narazie, sa w Polsce listy na Spotify typu Poland Top 50 bo to akurat wiecej ludzi w tej chwili slucha niz radia. Polać mu! ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
GANGIE 5,420 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Taki off topic... czy ktoś tutaj miał swoją przygodę na czacie GaGaF**e? TONIGHT I WON'T WEAR MY DISGUISE Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.