Jump to content

UPDATED: artRAVE in Vienna, Austria (NOVEMBER 2nd 2014)

itsdominik

Featured Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Ugh, ffs, why are tickets so expensive?

Anyways, I might go to this show. My friend wants to go and my parents would let me, but the problem is that we don't have a ride to Austria. There is organised bus, but I'm not giving $80 for that. :laughga: Pray for me.

saw artrave comercial today on prosieben austria :D

btw im going alone but i wanna meet little mosnters how will this work ?? its my first ever concert :) btw im from linz :)

blahblahblahhhh

I'm definitely going to Vienna, just checked out and I'm gonna pay around 110e for GA ticket with shipping to my country. It's so pricey :noparty: But it's Gaga, so I'm just gonna save some money I would've spent on some other things. Ordering my ticket next month, hope it won't sell out, I really want GA ticket again  :ohno:

I feel your pain :smh:

Ja sam ih kupio u sredu ali jos nisu poslali karte bojim se :lmao:

blahblahblahhhh

ima i nasih ovdje :)

Aaa kul :) Svi su more than welcome da cekaju u redu sa nama koji dolazimo iz srbije, tako da se ne brini :party:

Aaa kul :) Svi su more than welcome da cekaju u redu sa nama koji dolazimo iz srbije, tako da se ne brini :party:

pa super :)

bas bi voleo upoznati d--ge fanove

I feel your pain :smh:

Ja sam ih kupio u sredu ali jos nisu poslali karte bojim se :lmao:

Ma opusteno, mislim da pise da je dostava za zemlje EU 10 radnih dana sto znaci da im za Srbiju treba minimum 15ak :smh: Inace, jesi kupio preko Ticketmastera ili preko Eventima? 

blahblahblahhhh

Ma opusteno, mislim da pise da je dostava za zemlje EU 10 radnih dana sto znaci da im za Srbiju treba minimum 15ak :smh: Inace, jesi kupio preko Ticketmastera ili preko Eventima? 

Preko ticketmaster.at. Malo se brinem jer imamo datum transakcije ali nemamo datum dospeca jos uvek, ide ortak do banke sad da vidi sta se desava. Eventim nam je rezervna opcija, ovo je previse komplikovano lol 

Savetujem ti preko eventima da uzmes karte, ima jos uvek GA, ali kazu da ce da se rasprodaju do sutra :ohno:

Preko ticketmaster.at. Malo se brinem jer imamo datum transakcije ali nemamo datum dospeca jos uvek, ide ortak do banke sad da vidi sta se desava. Eventim nam je rezervna opcija, ovo je previse komplikovano lol 

Savetujem ti preko eventima da uzmes karte, ima jos uvek GA, ali kazu da ce da se rasprodaju do sutra :ohno:

Omg, pa ja tek sada vidim da imaju karte i na srpskom Eventimu  :omg:  a ja im poslao mail jos pre nedelju dana i rekli su mi da nemaju nikakvih informacija. Ovde je GA karta 91e, ali pretpostavljam da onda ne treba da placam dostavu kao sto bih placao onih dodatnih 25e preko Ticketmastera? Vi ste uzeli LMZ karte? I gde si cuo to da ce se rasprodati do sutra?  :ohno:

blahblahblahhhh

Omg, pa ja tek sada vidim da imaju karte i na srpskom Eventimu  :omg:  a ja im poslao mail jos pre nedelju dana i rekli su mi da nemaju nikakvih informacija. Ovde je GA karta 91e, ali pretpostavljam da onda ne treba da placam dostavu kao sto bih placao onih dodatnih 25e preko Ticketmastera? Vi ste uzeli LMZ karte? I gde si cuo to da ce se rasprodati do sutra?  :ohno:

Dada i mi danas videli. Pa mislim da ti nece dodatno naplacivati nista, mozda evro-dva ako budes direktno preuzimao karte na njihovoj blagajni. Doduse, mislim da moras da kupis ili karticom ili kod njih na toj malopre pomenutoj blagajni. 

Jok bre, i mi uzeli GA, eh kad bih imao za LMZ haha

Sad se vratio ortak iz banke, kaze da je Intesa poslala ticketmasteru novac ali da cekaju da oni zakljuce transfer, znaci do njih je. Ludim i tripujem se ovde, znaci ugh 

Pa pricaju svugde, austriamonster je okacio da se mnogo brzo rasprodaju :ohno:

Meni je upravo stigla karta, kupljena preko ticketmaster.at!  :excited2:

307801694_700.jpg

OH MY GOD :ohno:

Preko cega si je kupio? Kartice?

Dada i mi danas videli. Pa mislim da ti nece dodatno naplacivati nista, mozda evro-dva ako budes direktno preuzimao karte na njihovoj blagajni. Doduse, mislim da moras da kupis ili karticom ili kod njih na toj malopre pomenutoj blagajni. 

Sad se vratio ortak iz banke, kaze da je Intesa poslala ticketmasteru novac ali da cekaju da oni zakljuce transfer, znaci do njih je. Ludim i tripujem se ovde, znaci ugh 

OH MY GOD :ohno:

Preko cega si je kupio? Kartice?

Da, MasterCard kreditnom karticom, prvi dan presale-a. Odrali su me za dostavu, sve ukupno je bilo 113 EUR, ali evo je karta vec u Novom Sadu u mojim rukama.  :)

blahblahblahhhh

Da, MasterCard kreditnom karticom, prvi dan presale-a. Odrali su me za dostavu, sve ukupno je bilo 113 EUR, ali evo je karta vec u Novom Sadu u mojim rukama.  :)

Znaci nemas pojma koji si srecnik, ja cu sve zivce ovde iskidati jebena intesa. Mi smo narucili preko internet kartice koja inace uvek funkcionise za bilo koju vrstu transfera na internetu i ortak je istom kupio bio karte za BTWB i ne znam sta da mislim vise, isto smo na pre-sale-u uzeli i isto su nam skinuli po 110 evra ali jos uvek nemamo datum dospeca. 

Ovo je prestresno lol

Meni je upravo stigla karta, kupljena preko ticketmaster.at!  :excited2:

307801694_700.jpg

Wow, blago tebi, ja necu biti ziv dok ne porucim i dok ne budem drzao kartu u ruci  :ohno:

Onda cu definitivno kupiti preko naseg Eventima, nadam se vec danas ili u toku nekoliko narednih dana  :ohno:

A da probate da posaljete mail direktno Ticketmasteru i da ih pitate sta se desava? Ali ako su vam skinuli novac sa kartice onda je sigurno sve ok nego su oni spori i kasne. Jao koliko je ovo sve stresno, sto puta je gore nego kad sam pre dve godine kupovao za Bugarsku, tad je bilo i lakse i jeftinije.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...