Shawniqua Mendes 3,925 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 4 minutes ago, Messy vers said: Kto to? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,925 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Zw. Ide umyc zeby Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,925 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 17 minutes ago, Messy vers said: No i ogolnie beka jak gaga ją ignoruje No ale wlasnie. Ale gdyby to kejti ignorowala gage, to byloby ze biszz hał ona moze, zabijmy ją xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,925 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 20 minutes ago, Messy vers said: Ej ale tak na serio to troche beka z niej. Co ona chce osiągnąć? Robi na siłę nowy material i wydaje go w trakcie w ciąży wiedząc ze jest flopka. A jakby przeczekała kilka lat i zmieniłaby troche styl to wróciłaby z wielkim przytupem. Tylko cos mi sie wydaje ze nie ma pomysłu na siebie No ale przeciez to nie jest tak, ze ona sobie wydaje kiedy chce, tylko raczej wtedy, kiedy wytwornia stwierdzi, ze trzeba (choc moze z tego wzgledu, ze nie jest juz na poczatku kariery, to dają jej wolniejszą rękę idk). Choc ja tez uwazam, ze powinna zniknac tak na 4 lata i wrocic z czyms na poziomie np roar, tylko mroczniejszym i w troche innym stylu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 5 minutes ago, baazyll said: No ale wlasnie. Ale gdyby to kejti ignorowala gage, to byloby ze biszz hał ona moze, zabijmy ją xd Nie sądzę zeby mogło dojść do odwrotnej sytuacji wtedy moglibyśmy mówić o kati delua, nie gadze wgl katy jest jakaś spaczona na punkcie gagi. Patrz nizej Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 https://youtu.be/Qt8LXMBY5oU Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 3 minutes ago, baazyll said: No ale przeciez to nie jest tak, ze ona sobie wydaje kiedy chce, tylko raczej wtedy, kiedy wytwornia stwierdzi, ze trzeba (choc moze z tego wzgledu, ze nie jest juz na poczatku kariery, to dają jej wolniejszą rękę idk). Choc ja tez uwazam, ze powinna zniknac tak na 4 lata i wrocic z czyms na poziomie np roar, tylko mroczniejszym i w troche innym stylu Nie wydaje mi sie zeby na tym etapie ktoś ją naciskał xd oni Chyba mają taki kontrakt że muszą wydać ileś albumów przez całą umowę czy cos takiego xd i liczą sie tez albumy z remixami tak mi soe wydaje Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Ale takie bardziej swieze osoby mogą mieć gorszy kontrakt jak shawn menda. Podałbym bym w sumie Arianę ale ona w sumie nie jest juz taka mloda i swieza xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Ej albo iks de przyklad Rihanna co wydawała rok w rok albo nawet w mniejszym odstępie czasu a teraz strzeliła focha picza Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,925 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Nie sądzę zeby mogło dojść do odwrotnej sytuacji wtedy moglibyśmy mówić o kati delua, nie gadze wgl katy jest jakaś spaczona na punkcie gagi. Patrz nizej No znam to nagranie. Nwm moze to byla love at first sight? Ale tylko ze strony katryn chyba Ale mi sie utrwalila w pamieci wypowiedz kejti (teraz to juz nwm,czy jej. Mogli zmyslic) z bravo w artykule o teledysku do alejądro gagi i tam bylo zdj kejti i dymek nad jej glowa i w tym dymku byly niby slowa kejti, ze wykorzystywanie bluźnierstwa dla zabawy to dno or sth. I przez to dlugi czas myslalem, ze ona jej nienawidzi xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,925 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: ale ona w sumie nie jest juz taka mloda i swieza xd Czyli tez myslisz, ze jej punia nie jest pierwszej swiezosci, tak jak szarlotki? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Just now, baazyll said: Czyli tez myslisz, ze jej punia nie jest pierwszej swiezosci, tak jak szarlotki? Nie lubię jej ale nie bede jej obrażał w taki sposób poza tym jest troche różnica wieku miedzy nimk Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,925 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Ej albo iks de przyklad Rihanna co wydawała rok w rok albo nawet w mniejszym odstępie czasu a teraz strzeliła focha picza No to jest dla mnie posrane tbh. Pomimo, ze uwazam, ze anti to jej najlepsza plyta, to szczerze mysle, ze general public nie wie wgl, ze ta plyta wyszla xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,925 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Nie lubię jej ale nie bede jej obrażał w taki sposób poza tym jest troche różnica wieku miedzy nimk No ale szarlot wygladala w wieku ariany gorzej niz teraz tbh, więc moze wtedy jej punia byla nieswieza, a teraz jest pyszna? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,925 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Jezu co ja pisze Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.