Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ooo kocham P!nk. Taste server 1 minute ago, baazyll said: Przepraszam, ale co kurwa? Gdybym ja to napisal, to zablokowalbys na tydzien powiadomenia o mouch wiadomosciach Hahah xD może mamy z little jakiś tajny romansik i dlatego mi tak pobłaża Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Taste server Hahah xD może mamy z little jakiś tajny romansik i dlatego mi tak pobłaża Yas daddy Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Kochana chile nie mówiłem poważnie z tym blokowaniem he he Kazalas mi się zamknąć Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, baazyll said: Kazalas mi się zamknąć Proszę dać sobie buzi na pogodzenie i koniec dramy Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Yas daddy Aj łont jor low end aj łont jo riwendż, ju an mi kud rajt e bed romens 1 minute ago, baazyll said: Kazalas mi się zamknąć Bo mu spoilujesz Plastikowe <3 Przecież wiesz, że cie loffcia, right? @Little99 Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Kazalas mi się zamknąć Ciekawe czemu Just now, PanPikus said: Aj łont jor low end aj łont jo riwendż, ju an mi kud rajt e bed romens Bo mu spoilujesz Plastikowe <3 Przecież wiesz, że cie loffcia, right? @Little99 Zgadzam się że wszystkim, szczególnie z tym pierwszym Kuchenne rewolucje Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Bo mu spoilujesz Plastikowe <3 Przecież wiesz, że cie loffcia, right? @Little99 Ale ja tylko napisalem, ze bad karma to gowno xd no i wyslalem mu fragment Angels Like You. Xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ciekawe czemu Zgadzam się że wszystkim, szczególnie z tym pierwszym Kuchenne rewolucje Po prostu Bad Romance mi leciało w tamtym momencie na Spotifaju Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ciekawe czemu Zgadzam się że wszystkim, szczególnie z tym pierwszym Kuchenne rewolucje a to już wyszedł nowy album miley czy tylko wyciek? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ciekawe czemu Bo napisalem, ze nie podoba mi się kocia karma. A jak pikus nie lubi rainbowland, to i tak nie przeszkadza ci to w lizaniu mu pupy Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Na widok niny kraviz i grimes w cyberpunk xdostaje nocnych spazm XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Messy vers said: a to już wyszedł nowy album miley czy tylko wyciek ? Only zmazy Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Po prostu chce mieć z tb romans Awwww Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ale ja tylko napisalem, ze bad karma to gowno xd no i wyslalem mu fragment Angels Like You. Xd Czyli wiesz, dlaczego kazał ci się zamknąć Anyways. Koniec dram bo jak pasa zdejme i zbije dupki obydwóm to się skończą heheszki Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.