Guest Messy vers Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Widzę ze to juz gruba sprawa. Z tym dominickiem. Jak zrobi sie afera to zdyskwalifikuja go. A będą miec problem jak pre recorded. Najgorsze jest to, ze tvn juz wiedział o tym w sierpniu Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 4 minutes ago, baazyll said: W sensie myslales, ze little brzmi jak ja, a ja jak little? Sam nie wiem co myślałem xD Tak jak ty myslales że ja inaczej wyglądam jak zmienilem profilowe. Po prostu inne wyobrażenie Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 8 minutes ago, Messy vers said: Żądanie dramy. Now Chcę poczytać troche creepy pasty. Jak to swieza sprawa to jutro rano będzie o tym głośno Wyobrazam sobie, jak krupa wita sie z trójką pozostalych uczestnikow na poczatku finalu i ze smuteczkiem w oczach mowi im: Pewnie zauwazyliscie, ze nie ma tutaj z nami damynika. Niestety (tu robi głęboki wdech) stalo sie cos strasznego i damynik nie mogl zostac w programie. Ale postanowilismy przywrocic kogos na jego miejsce. Gotowi? I wtedy wchodzi Gracja i wszyscy sie ciesza i są w szoku i krupa ją przytula. Gracja mowi, ze jest przeszczesliwa i szalenie wdzieczna za ten powrot i wgl. Krupa zyczy im gud lak i kaze im leciec przygotowac sie na pokaz. Ale zatrzymuje grację w polowie i mowi: ale my zartowalismy. Tak naprawde to cie nie przywrocilismy. Twój ojciec byl tak samo ohydny jak damynyk. Wypieprzaj mała gówniaro. I daje jej kopa w tyłek kolanem, aż wylatuje za barierki w publiczność, ktorej nie ma Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Just now, baazyll said: Wyobrazam sobie, jak krupa wita sie z trójką pozostalych uczestnikow na poczatku finalu i ze smuteczkiem w oczach mowi im: Pewnie zauwazyliscie, ze nie ma tutaj z nami damynika. Niestety (tu robi głęboki wdech) stalo sie cos strasznego i damynik nie mogl zostac w programie. Ale postanowilismy przywrocic kogos na jego miejsce. Gotowi? I wtedy wchodzi Gracja i wszyscy sie ciesza i są w szoku i krupa ją przytula. Gracja mowi, ze jest przeszczesliwa i szalenie wdzieczna za ten powrot i wgl. Krupa zyczy im gud lak i kaze im leciec przygotowac sie na pokaz. Ale zatrzymuje grację w polowie i mowi: ale my zartowalismy. Tak naprawde to cie nie przywrocilismy. Twój ojciec byl tak samo ohydny jak damynyk. Wypieprzaj mała gówniaro. I daje jej kopa w tyłek kolanem, aż wylatuje za barierki w publiczność, ktorej nie ma A wtedy sie obudziłeś i okazało sie ze wygrał Mariusz z awone Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 4 minutes ago, PanPikus said: Sam nie wiem co myślałem xD Tak jak ty myslales że ja inaczej wyglądam jak zmienilem profilowe. Po prostu inne wyobrażenie No to jeszcze podeslij swoj głosik, to zobacze, czy brzmisz, jak mysle, ze brzmisz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 1 minute ago, Messy vers said: A wtedy sie obudziłeś i okazało sie ze wygrał Mariusz z awone Nie wygra, bo @JakubM316 zglosil adminom jego zdj z zakrytą kuśką Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Nie wygra, bo @JakubM316 zglosil adminom jego zdj z zakrytą kuśką A to pewnie tylko pan żabuś. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 . Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 8 hours ago, PanPikus said: Fajny akcent ale dlaczego brzmisz bardzo podobnie do mnie Mom I'm scared Omg weź zaprezentuj synuś 8 hours ago, Messy vers said: Kiedy wyciekło do neta to o dominicu? No nie wiem to było już od dawna na tych zagranicznych stronach, więc po prostu w Polsce nie wiedzieliśmy 8 hours ago, Messy vers said: Jak sie nazywa grupa vogule poland Hydepark Vogule Poland, polecam 8 hours ago, Messy vers said: Lmao chyba on No nie przeczę 8 hours ago, baazyll said: A ja juz tydzien czekam az zaakceptują mnie do grupy na fb Kara za skurwysyństwo i chyba sie nie doczekam A przeciez napisalem w pytaniu wstępnym, ze popieram zwiazki homoseksualne. Co jest wgl Lol ja czekałem może dzień xd ale w końcu to zrobią może raz w tygodniu właśnie akceptują wiec poczekaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 8 hours ago, baazyll said: No to jeszcze podeslij swoj głosik, to zobacze, czy brzmisz, jak mysle, ze brzmisz Zastanowię się, ale nie spodziewałbym się raczej xD 7 hours ago, baazyll said: @PanPikus Usuń to!!! 14 minutes ago, Little99 said: Omg weź zaprezentuj synuś Patrz punkt pierwszy Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 4 minutes ago, PanPikus said: Zastanowię się, ale nie spodziewałbym się raczej xD Usuń to!!! Patrz punkt pierwszy Szkoda jesteś taka niedostępna Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 10 minutes ago, Little99 said: Szkoda jesteś taka niedostępna Raczej skryta Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Raczej skryta Mm I like it Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 https://www.o2.pl/informacje/najwiekszy-skandal-w-historii-polskiego-top-model-szokujace-informacje-6578990922800000a Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 2 minutes ago, Little99 said: https://www.o2.pl/informacje/najwiekszy-skandal-w-historii-polskiego-top-model-szokujace-informacje-6578990922800000a Ciekawe czy pudelek podchwyci temat Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.