Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Guest Messy vers

Widzę ze to juz gruba sprawa. Z tym dominickiem. Jak zrobi sie afera to zdyskwalifikuja go. A będą miec problem jak pre recorded.

Najgorsze jest to, ze tvn juz wiedział o tym w sierpniu

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
PanPikus
4 minutes ago, baazyll said:

W sensie myslales, ze little brzmi jak ja, a ja jak little? :laughga:

Sam nie wiem co myślałem xD

Tak jak ty myslales że ja inaczej wyglądam jak zmienilem profilowe. 

Po prostu inne wyobrażenie :huntyga:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
8 minutes ago, Messy vers said:

Żądanie dramy. Now :ladyhaha:

Chcę poczytać troche creepy pasty. Jak to swieza sprawa to jutro rano będzie o tym głośno

Wyobrazam sobie, jak krupa wita sie z trójką pozostalych uczestnikow na poczatku finalu i ze smuteczkiem w oczach mowi im: Pewnie zauwazyliscie, ze nie ma tutaj z nami damynika. Niestety (tu robi głęboki wdech) stalo sie cos strasznego i damynik nie mogl zostac w programie. Ale postanowilismy przywrocic kogos na jego miejsce. Gotowi? I wtedy wchodzi Gracja i wszyscy sie ciesza i są w szoku i krupa ją przytula. Gracja mowi, ze jest przeszczesliwa i szalenie wdzieczna za ten powrot i wgl. Krupa zyczy im gud lak i kaze im leciec przygotowac sie na pokaz. Ale zatrzymuje grację w polowie i mowi: ale my zartowalismy. Tak naprawde to cie nie przywrocilismy. Twój ojciec byl tak samo ohydny jak damynyk. Wypieprzaj mała gówniaro. I daje jej kopa w tyłek kolanem, aż wylatuje za barierki w publiczność, ktorej nie ma 

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Guest Messy vers
Just now, baazyll said:

Wyobrazam sobie, jak krupa wita sie z trójką pozostalych uczestnikow na poczatku finalu i ze smuteczkiem w oczach mowi im: Pewnie zauwazyliscie, ze nie ma tutaj z nami damynika. Niestety (tu robi głęboki wdech) stalo sie cos strasznego i damynik nie mogl zostac w programie. Ale postanowilismy przywrocic kogos na jego miejsce. Gotowi? I wtedy wchodzi Gracja i wszyscy sie ciesza i są w szoku i krupa ją przytula. Gracja mowi, ze jest przeszczesliwa i szalenie wdzieczna za ten powrot i wgl. Krupa zyczy im gud lak i kaze im leciec przygotowac sie na pokaz. Ale zatrzymuje grację w polowie i mowi: ale my zartowalismy. Tak naprawde to cie nie przywrocilismy. Twój ojciec byl tak samo ohydny jak damynyk. Wypieprzaj mała gówniaro. I daje jej kopa w tyłek kolanem, aż wylatuje za barierki w publiczność, ktorej nie ma 

A wtedy sie obudziłeś i okazało sie ze wygrał Mariusz z awone

Shawniqua Mendes
4 minutes ago, PanPikus said:

Sam nie wiem co myślałem xD

Tak jak ty myslales że ja inaczej wyglądam jak zmienilem profilowe. 

Po prostu inne wyobrażenie :huntyga:

No to jeszcze podeslij swoj głosik, to zobacze, czy brzmisz, jak mysle, ze brzmisz :laughga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

A wtedy sie obudziłeś i okazało sie ze wygrał Mariusz z awone

Nie wygra, bo @JakubM316 zglosil adminom jego zdj z zakrytą kuśką :messga:

Shawniqua Mendes

.

Karen Smith
8 hours ago, PanPikus said:

Fajny akcent ale dlaczego brzmisz bardzo podobnie do mnie :gum: 

Mom I'm scared :wtfga:

Omg :cryga: weź zaprezentuj synuś 

8 hours ago, Messy vers said:

Kiedy wyciekło do neta to o dominicu?

No nie wiem to było już od dawna na tych zagranicznych stronach, więc po prostu w Polsce nie wiedzieliśmy 

Jak sie nazywa grupa vogule poland

Hydepark Vogule Poland, polecam

Lmao chyba on

No nie przeczę :oops:

8 hours ago, baazyll said:

A ja juz tydzien czekam az zaakceptują mnie do grupy na fb Kara za skurwysyństwo i chyba sie nie doczekam

A przeciez napisalem w pytaniu wstępnym, ze popieram zwiazki homoseksualne. Co jest wgl :confused:

Lol ja czekałem może dzień xd ale w końcu to zrobią może raz w tygodniu właśnie akceptują wiec poczekaj 

PanPikus
8 hours ago, baazyll said:

No to jeszcze podeslij swoj głosik, to zobacze, czy brzmisz, jak mysle, ze brzmisz :laughga:

Zastanowię się, ale nie spodziewałbym się raczej xD

7 hours ago, baazyll said:

@PanPikus 

Usuń to!!! :crossed:

14 minutes ago, Little99 said:

Omg :cryga: weź zaprezentuj synuś 

Patrz punkt pierwszy 

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
4 minutes ago, PanPikus said:

Zastanowię się, ale nie spodziewałbym się raczej xD

Usuń to!!! :crossed:

Patrz punkt pierwszy 

Szkoda :fatcat: jesteś taka niedostępna 

PanPikus
10 minutes ago, Little99 said:

Szkoda :fatcat: jesteś taka niedostępna 

Raczej skryta :ohwell:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...