Guest Messy vers Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 9 minutes ago, baazyll said: 1:27 Szaron to ja od jakiejs pól godziny Ona jeździ konno?😅 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 12 minutes ago, Messy vers said: Ona jeździ konno?😅 Noo. Jest dżokejką Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Noo. Jest dżokejką Albo serową dziwką Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Just now, Messy vers said: Albo serową dziwką Ale serio. Szis maj ajdol. Tak zjebać Cherish Madonny, a jednoczesnie doprowadzic mnie do problemow z oddychaniem to sztuka xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Wgl to @PanPikus umarł or..? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Dubiel przegrał z Błońskim Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 1 minute ago, Kapi09 said: Dubiel przegrał z Błońskim To zle, czy dobrze? xD Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 17 minutes ago, baazyll said: To zle, czy dobrze? xD Zle, Blonski to najwiekszy dzban ever Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 42 minutes ago, baazyll said: Wgl to @PanPikus umarł or..? Grałem w Eurobiznesik dzisiaj wieczorkiem skarbeczku Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 7 minutes ago, PanPikus said: Grałem w Eurobiznesik dzisiaj wieczorkiem skarbeczku Aww. Wczoraj tez? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 35 minutes ago, baazyll said: Aww. Wczoraj tez? Wczoraj nie Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 7 hours ago, baazyll said: Wgl to @PanPikus umarł or..? She's meditating 7 hours ago, Kapi09 said: Dubiel przegrał z Błońskim Kurwa chciałem to wyjątkowo obejrzeć a nie wiedziałem kiedy 7 hours ago, Kapi09 said: Zle, Blonski to najwiekszy dzban ever Jeden bardziej zjebany od drugiego. Biorąc pod uwagę to co robili i mówili nie jestem w stanie nawet stwierdzić który ma bardziej nasrane Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 8 hours ago, Kapi09 said: Zle, Blonski to najwiekszy dzban ever Kto to Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 1 hour ago, Little99 said: She's meditating Kurwa chciałem to wyjątkowo obejrzeć a nie wiedziałem kiedy Jeden bardziej zjebany od drugiego. Biorąc pod uwagę to co robili i mówili nie jestem w stanie nawet stwierdzić który ma bardziej nasrane Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 40 minutes ago, Messy vers said: Czy Pan zabus się nie obraża wg o to? Xd @PanPikus powiedz bo nie chce żebyś był zły PS jak chciałem cię oznaczyć to zamiast napisać PanPikus zacząłem panzab- i takie wtf Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.