Karen Smith 10,026 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Just now, Kapi09 said: Akurat Rafalala to jedyna osoba trans którą spotkałem w życiu i zamieniłem z nią kilka słów o niczym (zamknięta impreza MTV dla celebrytów w Warszawie - uprzedzając pytanie dostałem się tam wygrywając w konkursie) Omg co mówiła opowiadaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Just now, Little99 said: No wlasnie. I przez Bazyla w sumie tez. Przez każdego nie jestem szmatą chce tylko się zabawić Rozumiem cię skarbie Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 1 minute ago, Little99 said: Jak powiedziec po heterycku "nie zrozumiesz"? nie wiem... ale nie chce chyba ich rozumieć. zawsze jak wejdę zobaczyć co się dzieje w tej grupie to jakiś posty ciekawe wyskakują z waszym "slangiem" Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 1 minute ago, Little99 said: Przepraszam cie bazyl, naprawdę przyrzekam, ze usune to brzydkie zdjecie z instagrama, ale proszę wygrzmoć mnie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 1 minute ago, Kapi09 said: nie wiem... ale nie chce chyba ich rozumieć. zawsze jak wejdę zobaczyć co się dzieje w tej grupie to jakiś posty ciekawe wyskakują z waszym "slangiem" Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Just now, baazyll said: Weź **** off od mojego instagrama Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 1 minute ago, Little99 said: Weź **** off od mojego instagrama I tak jest prywatny xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Just now, baazyll said: I tak jest prywatny xd Teraz już tak. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 7 minutes ago, Little99 said: Omg co mówiła opowiadaj Siedziałem sobie w loży z Siwiec, tym gościem z Afromental i wtedy mało jeszce znaną Maff. Nagle dosiada się Rafalala... jaka ona duża wgl xD. I pyta się Maff skąd ma tą zajebistą sukienkę, że musi sobie kupić. A mnie zapytała się o.imię, jak się bawię na imprezie i czy się podoba. Ja że spoko itd. Opowiedzialem kilka zdań o sobie ona coś tam też powiedziała że się nudzi na tej imprezie i tyle w sumie nic szczególnego. O dziwo miła się wydawała. Ale ja ją kojarzę tylko z akcji z kawą i kilku innych pobić xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Who the **** is that girl on the main banner? Chyba komuś się zapomniało że to GAGA daily Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Just now, Kapi09 said: Siedziałem sobie w loży z Siwiec, tym gościem z Afromental i wtedy mało jeszce znaną Maff. Nagle dosiada się Rafalala... jaka ona duża wgl xD. I pyta się Maff skąd ma tą zajebistą sukienkę, że musi sobie kupić. A mnie zapytała się o.imię, jak się bawię na imprezie i czy się podoba. Ja że spoko itd. Opowiedzialem kilka zdań o sobie ona coś tam też powiedziała że się nudzi na tej imprezie i tyle w sumie nic szczególnego. O dziwo miła się wydawała Siwiec????? Jprdl *Krystek drama flashbacks* Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Siwiec????? Jprdl *Krystek drama flashbacks* Była tam też Ewelina Lisowska, a z tego co kiedyś widziałem na memie to chlopak jej chyba zdradził ją z Rafalalą Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Just now, Kapi09 said: Była tam też Ewelina Lisowska, a z tego co kiedyś widziałem na memie to chyba zdradził ją z Rafalalą Ja zawsze chxuslme spotkać rafalale bo razem z moją bff bardzo ją lubimy i wg. Szkoda ze nie mieszkam w Warszawie albo w Jelitkowie, bo tak często jest w wakacje Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ja zawsze chxuslme spotkać rafalale bo razem z moją bff bardzo ją lubimy i wg. Szkoda ze nie mieszkam w Warszawie albo w Jelitkowie, bo tak często jest w wakacje Ja wtedy byłem przestraszony wgl, impreza bez znajomych, tutaj 2m rafalala wyskakuje a było to zaraz po akcji z tym co kręciła jak bije kogoś na samym początku. Wgl wtedy popchał mnie Trybson z Warsaw shore i jestem w ost odcinku 1 serii Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Just now, Kapi09 said: Ja wtedy byłem przestraszony wgl, impreza bez znajomych, tutaj 2m rafalala wyskakuje a było to zaraz po akcji z tym co kręciła jak bije kogoś na samym początku Iconic, love this bitch. Chyba jako jedyni z bff uważamy ze ta gówniara którą oblała kawą sobie zasłużyła Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.