Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: Wgl to wczoraj w koncu obejrzalem ostatni odcinek Sposobu Na Morderstwo i do tej pory jestem w rozsypce Woooo ja skończyłem chyba w połowie 4 sezonu jakos? To było z 1,5 roku temu i nie miałem jakoś zapału żeby dokończyć ale chyba to zrobię. 1 był genialny Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 19 minutes ago, PanPikus said: Wgl to wczoraj w koncu obejrzalem ostatni odcinek Sposobu Na Morderstwo i do tej pory jestem w rozsypce Hm nie ogladalem serialu, ale dość dobrze znam pewną scenę z connorem i paxtonem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 16 minutes ago, Little99 said: Woooo ja skończyłem chyba w połowie 4 sezonu jakos? To było z 1,5 roku temu i nie miałem jakoś zapału żeby dokończyć ale chyba to zrobię. 1 był genialny No ja tez po 4 sezonie troche zgubilem zapal, ale jak 5 sezon wyszedl to obejrzalem i potem pierwsza polowe 6 sezonu w tamtym roku, a pozniej jak druga polowa sezonu wrocila na wiosne to za nic nie moglem sie zebrac zeby obejrzec te 6 pozostalych odcinkow az do ubieglego tygodnia. I wczoraj skonczylem. Beczalem wczoraj i teraz ogladam reakcje na youtube i becze od nowa Why am I so vulnerable Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 6 minutes ago, PanPikus said: No ja tez po 4 sezonie troche zgubilem zapal, ale jak 5 sezon wyszedl to obejrzalem i potem pierwsza polowe 6 sezonu w tamtym roku, a pozniej jak druga polowa sezonu wrocila na wiosne to za nic nie moglem sie zebrac zeby obejrzec te 6 pozostalych odcinkow az do ubieglego tygodnia. I wczoraj skonczylem. Beczalem wczoraj i teraz ogladam reakcje na youtube i becze od nowa Why am I so vulnerable Ooo jak uroczo aż mnie zachęciłeś kochaniutki obejrzę sb od początku Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ooo jak uroczo aż mnie zachęciłeś kochaniutki obejrzę sb od początku Też za rok albo dwa obejrzę od początku. Tak się zżyłem z tymi postaciami i tą całą zagadkową historią. No i Annalise, no po prostu zwierze na sali sądowej. Viola Davis jest po prostu GENIALNA. Kocham tą babę! HTGAWM, Prison Break i Orange Is The New Black - my holy trinity Chyba nawet na ostatnim odcinku Skazanego na śmierć wyłem bardziej niż na Sposobie na morderstwo. I nie wliczam w to oczywiście tego 5 sezonu bo nawet tego nie oglądałem. Mówię o oryginale. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 3 minutes ago, PanPikus said: Też za rok albo dwa obejrzę od początku. Tak się zżyłem z tymi postaciami i tą całą zagadkową historią. No i Annalise, no po prostu zwierze na sali sądowej. Viola Davis jest po prostu GENIALNA. Kocham tą babę! HTGAWM, Prison Break i Orange Is The New Black - my holy trinity Chyba nawet na ostatnim odcinku Skazanego na śmierć wyłem bardziej niż na Sposobie na morderstwo. I nie wliczam w to oczywiście tego 5 sezonu bo nawet tego nie oglądałem. Mówię o oryginale. Omg jeśli chodzi o OiTNB to jak zacząłem oglądać jeszcze przed 5 sezonem to tak się wkręciłem jak nigdy w żaden serial że aż chciałem pójść do więzienia na krótki czas zeby zobaczyc czy jest tak zajebiscie xD ale mi przeszło. Niestety im dalej w las tym gorzej, każdy sezon kolejny to spadek poziomu więc uważam że powinni go skończyć dużo wcześniej, wtedy ten serial jako cały lepiej by wyglądał. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 @Messy vers jakie rakowisko Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, Little99 said: Omg jeśli chodzi o OiTNB to jak zacząłem oglądać jeszcze przed 5 sezonem to tak się wkręciłem jak nigdy w żaden serial że aż chciałem pójść do więzienia na krótki czas zeby zobaczyc czy jest tak zajebiscie xD ale mi przeszło. Niestety im dalej w las tym gorzej, każdy sezon kolejny to spadek poziomu więc uważam że powinni go skończyć dużo wcześniej, wtedy ten serial jako cały lepiej by wyglądał. Tyle, że chyba oni od początku wiedzieli, że to miało być 7 sezonów. Więc nie wiem czy to kwestia słabego rozpisania całej historii na te 7 sezonów czy po prostu w pewnym momencie się trochę pogubili. Jak zacząłem oglądać, to chyba było tuż przed premierą 5 sezonu. (Czyli w sumie tak jak ty ) I łyknąłem 4 sezony w nieco ponad 3 tygodnie. Wkręciłem się na maksa. I później ten bunt w 5 sezonie. Dobrze, że Netflix wrzuca całe sezony na raz. Więc sezon 5 został wchłonięty też w przyspieszonym tempie xD A potem oczekiwanie na 6 sezon, który rzeczywiście był słabawy, i mimo, że może 7 też szału nie robił, to fajnie, że wszystkie postacie dostały zakończenie swoich historii. I pomimo, że Doggett była suczą, to byłem zły, jaką końcówkę zaliczyła jej postać ale reszta mi się podobała Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Tyle, że chyba oni od początku wiedzieli, że to miało być 7 sezonów. Więc nie wiem czy to kwestia słabego rozpisania całej historii na te 7 sezonów czy po prostu w pewnym momencie się trochę pogubili. Jak zacząłem oglądać, to chyba było tuż przed premierą 5 sezonu. (Czyli w sumie tak jak ty ) I łyknąłem 4 sezony w nieco ponad 3 tygodnie. Wkręciłem się na maksa. I później ten bunt w 5 sezonie. Dobrze, że Netflix wrzuca całe sezony na raz. Więc sezon 5 został wchłonięty też w przyspieszonym tempie xD A potem oczekiwanie na 6 sezon, który rzeczywiście był słabawy, i mimo, że może 7 też szału nie robił, to fajnie, że wszystkie postacie dostały zakończenie swoich historii. I pomimo, że Doggett była suczą, to byłem zły, jaką końcówkę zaliczyła jej postać ale reszta mi się podobała Dogget była pojebana na początku i wtedy ją lubilem, potem zmiękła i to było takie na siłę jak w serialach ryana murphiego. Bunt był super, do tej pory pamiętam jednego ultra seksownego policjanta któremu kazali tańczyć w bokserkach, oh gosh. I właśnie 6 i 7 to moje najmniej ulubione no bo w innym miejscu. A no i moment kiedy Paper (nie pamiętam jak ona się dokładnie nazywała, minęło bardzo dużo czasu ) była w tej grupie z białymi łysymi laskami. I potem ta Maria wypaliła jej znak nazistów na ręku to autentycznie mną wstrząsnęło. Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 11 minutes ago, Little99 said: Dogget była pojebana na początku i wtedy ją lubilem, potem zmiękła i to było takie na siłę jak w serialach ryana murphiego. Bunt był super, do tej pory pamiętam jednego ultra seksownego policjanta któremu kazali tańczyć w bokserkach, oh gosh. I właśnie 6 i 7 to moje najmniej ulubione no bo w innym miejscu. A no i moment kiedy Paper (nie pamiętam jak ona się dokładnie nazywała, minęło bardzo dużo czasu ) była w tej grupie z białymi łysymi laskami. I potem ta Maria wypaliła jej znak nazistów na ręku to autentycznie mną wstrząsnęło. Masz na myśli taniec w skarpetce? By Evan Hall Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 3 minutes ago, PanPikus said: Masz na myśli taniec w skarpetce? By Evan Hall Yeah. And guess what. Właśnie znalazłem to w necie, obejrzalem i mnie to odpycha teraz. Inaczej to zapamiętałem xd albo wtedy podobaly mi się inne rzeczy. Ehh mogłem nie sprawdzać i żyć w sobie z myślą że to było seksi Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Yeah. And guess what. Właśnie znalazłem to w necie, obejrzalem i mnie to odpycha teraz. Inaczej to zapamiętałem xd albo wtedy podobaly mi się inne rzeczy. Ehh mogłem nie sprawdzać i żyć w sobie z myślą że to było seksi Hhahaha xD bro, you changed Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.