Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 A nie, żartowałem. Nw gdzie ale pisali tu że tak pisała gdzieś wiec nw przejszyj ten thread o Biden gaga battle for soul Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Just now, Little99 said: Mam psiapsi, ale co mi po dziewczynie No nie polecam zadnych doswiadczen seksualnych z girl bff, bo potem bedzie dziwnie i w koncu bff stanie się byłą bff Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 2 minutes ago, baazyll said: No nie polecam zadnych doswiadczen seksualnych z girl bff, bo potem bedzie dziwnie i w koncu bff stanie się byłą bff Eee zależy. My jesteśmy nawet wiecej niż takie bff, bo mam wrażenie że ludzie nazywają bff po prostu bliską osobę. My jesteśmy sisters from another mister. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, Little99 said: Eee zależy. My jesteśmy nawet wiecej niż takie bff, bo mam wrażenie że ludzie nazywają bff po prostu bliską osobę. My jesteśmy sisters from another mister. Zazdro. Ja zawsze mialem (i teraz tez mam) przyjaciol, ktorzy przypominają mnie ale tak w 60 procentach. A chcialbym miec kogos, kto bylby mną w 90 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Just now, baazyll said: Zazdro. Ja zawsze mialem (i teraz tez mam) przyjaciol, ktorzy przypominają mnie ale tak w 60 procentach. A chcialbym miec kogos, kto bylby mną w 90 My czytany sb w myślach i wg takie głupoty co my mamy w głowach to ty do kwadratu byś tego nie udźwignął czasem xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, Little99 said: My czytany sb w myślach i wg takie głupoty co my mamy w głowach to ty do kwadratu byś tego nie udźwignął czasem xd Wyobrazam sobie. Albo nie. Cjp xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 @baazyll słuchałaś Gaga radio?? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Wg jakiś @JakubM316 obserwuje ten thread. Who the **** is Jakub? a czy p? Piszesz się na orgię? Jkjkjk Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 2 minutes ago, Little99 said: @baazyll słuchałaś Gaga radio?? Styl nie. Nagraj jak bedziesz sluchal i mi wyslij Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, Little99 said: Wg jakiś @JakubM316 obserwuje ten thread. Who the **** is Jakub? a czy p? Piszesz się na orgię? Jkjkjk OMG wczoraj mialem go zmenszonować w tym threadzie i spytac, czy będzie na orgii Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, baazyll said: Styl nie. Nagraj jak bedziesz sluchal i mi wyslij Guuuuurl wtf to jest kamień milowy w historii chromatica xD nie mogę w to uwierzyć. Mógłbym Ci udostępnić moje konto do Apple iTunes ale moje hasło jest zbyt zbereźne i w sumie używam go w wieku miejscach xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Guuuuurl wtf to jest kamień milowy w historii chromatica xD nie mogę w to uwierzyć. Mógłbym Ci udostępnić moje konto do Apple iTunes ale moje hasło jest zbyt zbereźne i w sumie używam go w wieku miejscach xd To ustaw sobie jakies inne w apple. Moze ja wymysle xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 O niee. Jednak Swallow bedzie na wiecu ja chce First Stop Arizona (Dialogue) with Bradley feat Biden Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 3 minutes ago, baazyll said: O niee. Jednak Swallow bedzie na wiecu ja chce First Stop Arizona (Dialogue) with Bradley feat Biden WTF co co jakie swallow Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, Little99 said: WTF co co jakie swallow Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.