Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Karen Smith

A nie, żartowałem. Nw gdzie ale pisali tu że tak pisała gdzieś wiec nw przejszyj ten thread o Biden gaga battle for soul 

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Mam psiapsi, ale co mi po dziewczynie

No nie polecam zadnych doswiadczen seksualnych z girl bff, bo potem bedzie dziwnie i w koncu bff stanie się byłą bff :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

No nie polecam zadnych doswiadczen seksualnych z girl bff, bo potem bedzie dziwnie i w koncu bff stanie się byłą bff :bradley:

Eee zależy. My jesteśmy nawet wiecej niż takie bff, bo mam wrażenie że ludzie nazywają bff po prostu bliską osobę. My jesteśmy sisters from another mister. 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Eee zależy. My jesteśmy nawet wiecej niż takie bff, bo mam wrażenie że ludzie nazywają bff po prostu bliską osobę. My jesteśmy sisters from another mister. 

Zazdro. Ja zawsze mialem (i teraz tez mam) przyjaciol, ktorzy przypominają mnie ale tak w 60 procentach. A chcialbym miec kogos, kto bylby mną w 90 :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Zazdro. Ja zawsze mialem (i teraz tez mam) przyjaciol, ktorzy przypominają mnie ale tak w 60 procentach. A chcialbym miec kogos, kto bylby mną w 90 :bradley:

My czytany sb w myślach i wg takie głupoty co my mamy w głowach to ty do kwadratu byś tego nie udźwignął czasem xd

Shawniqua Mendes

My czytany sb w myślach i wg takie głupoty co my mamy w głowach to ty do kwadratu byś tego nie udźwignął czasem xd

Wyobrazam sobie. Albo nie. Cjp xd

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

@baazyll słuchałaś Gaga radio?? 

Styl nie. Nagraj jak bedziesz sluchal i mi wyslij :laughga:

Shawniqua Mendes

Wg jakiś @JakubM316 obserwuje ten thread. Who the **** is Jakub? :kiss: a czy p? Piszesz się na orgię? Jkjkjk

OMG wczoraj mialem go zmenszonować w tym threadzie i spytac, czy będzie na orgii :billie:

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Styl nie. Nagraj jak bedziesz sluchal i mi wyslij :laughga:

Guuuuurl wtf to jest kamień milowy w historii chromatica xD nie mogę w to uwierzyć. Mógłbym Ci udostępnić moje konto do Apple iTunes ale moje hasło jest zbyt zbereźne i w sumie używam go w wieku miejscach xd

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Guuuuurl wtf to jest kamień milowy w historii chromatica xD nie mogę w to uwierzyć. Mógłbym Ci udostępnić moje konto do Apple iTunes ale moje hasło jest zbyt zbereźne i w sumie używam go w wieku miejscach xd

To ustaw sobie jakies inne w apple. Moze ja wymysle xd

Shawniqua Mendes

O niee. Jednak Swallow bedzie na wiecu :messga: ja chce First Stop Arizona (Dialogue) with Bradley feat Biden :bradley:

Karen Smith
3 minutes ago, baazyll said:

O niee. Jednak Swallow bedzie na wiecu :messga: ja chce First Stop Arizona (Dialogue) with Bradley feat Biden :bradley:

WTF co co jakie swallow 

Shawniqua Mendes

WTF co co jakie swallow 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...