Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, Little99 said: Taaak xD myślałem że widziales mój komentarz żeby śpiewała i wg miałem moment że pisałem sb z bff tam bo why not Omg widzialem jakies zeby spiewala, ale nie wiedzialem, ze to ty xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Ehh jebac, lecą rolnicy Podlasie polecam pozdrawiam, Marta. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, baazyll said: Omg widzialem jakies zeby spiewala, ale nie wiedzialem, ze to ty xd Hihihi jestem i obserwuję Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, Little99 said: Hihihi jestem i obserwuję Ale ona nie poszła się teraz wysrać? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Pogodzilem się z kraszem Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, Little99 said: Pogodzilem się z kraszem Z tym księdzem? xD Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ale ona nie poszła się teraz wysrać? W sensie już nie ogladam bo utwierdziłem się że jest zjebana ale mogę wejść i cie pozdrowić XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, baazyll said: Z tym księdzem? xD Niererrr ten ksiądz niech spada, z moim Daddy z syrii Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, Little99 said: W sensie już nie ogladam bo utwierdziłem się że jest zjebana ale mogę wejść i cie pozdrowić XD Omg ale juz ktos napisal HEJ BŁAŻEJ. mialem takie wtf. Myslalem, ze to ty xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, Little99 said: Niererrr ten ksiądz niech spada, z moim Daddy z syrii Syryjski Niemiec? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 To napisz cos. Ja odpisze xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Syryjski Niemiec? Tak xD Ej ale skończyła transmisję chyba Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Juz sie wysrala. Pozdrow mnie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, baazyll said: Juz sie wysrala. Pozdrow mnie Oki Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Juz sie wysrala. Pozdrow mnie Nie odpisałeś Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.