Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Ogólnie beka z ludzi, którzy mówią że coś nie jest radio friendly jak wszystkie single z the fame i the fame monster były raczej mało radio friendly. no może poza eh eh nothing sh!t to say moim zdaniem single z the fame są jak najbardziej radio friendly, a reszta piosenek z plyty w sumie tez. tylko, ze nadają się mniej na single, bo wiekszosc brzmi jak fillery. born this way ma najmniej radio friendly piosenki. no chyba, ze powstanie radio gejuch, to zaczną puszczać bad kids Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Just now, Messy vers said: czy tylko wg mnie ta wersja jest lepsza? chyba little tez woli demo. ja kocham wersję albumową, a demo, coż... brzmi jak demo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Just now, baazyll said: moim zdaniem single z the fame są jak najbardziej radio friendly, a reszta piosenek z plyty w sumie tez. tylko, ze nadają się mniej na single, bo wiekszosc brzmi jak fillery. born this way ma najmniej radio friendly piosenki. no chyba, ze powstanie radio gejuch, to zaczną puszczać bad kids Bad romance dla ciebie radio friendly? w 2009 roku to było wchuj nie radio friendly, gdzie królowała rihanna, kaśka perry całowała dziewczynę i to lubiła i modne było rnb Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Macie takie piosenki gagi, które są waszą biblią, i vogule są dla was najlepsze? Takie że macie eargasm. U mnie ti aura, scheisse i replay Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Bad romance dla ciebie radio friendly? w 2009 roku to było wchuj nie radio friendly, gdzie królowała rihanna, kaśka perry całowała dziewczynę i to lubiła i modne było rnb ale ja pisalem o Sławie, a nie Potworze sławy xd no zły romans jest radiofriendly w sensie, ze jest dosc popowy i niezbyt udziwniony, ale w sumie to nie wiem, do jakiej ery w muzyce najbardziej brzmieniowo by pasowalo. moze to zadnej xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 oglądacie 19+? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 36 minutes ago, baazyll said: bluźnisz nie chce zadnej ekskluzywnej wersji 911. chcę wolną dziołchę Ja też chcę cokolwiek nowego jakiś teledysk Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Macie takie piosenki gagi, które są waszą biblią, i vogule są dla was najlepsze? Takie że macie eargasm. U mnie ti aura, scheisse i replay - scheisse (chyba jedyna pisoenka gagi, ktora sprawia, ze czuję się wyzwolonym gejuchnem, twerkującym wśród drag queen i *******s na gejowskiej planecie, w ktorej nie istnieje cos takiego jak patriarchat i wszyscy są gejami, nawet ćmy, - born this way (bo pomagala mi ta piosnka w wielu trudnych momentach,np kiedy chcialem skoczyc z okna, jak się okazalo, ze 2dniowa wycieczka w góry w lo odwolana) - tak hepi, że mogłabym zdechnąć (bo jest bardzo junik w repertuarze gagi i zadna jej piosenka tak nie brzmi. wprowadza mnie w taki narkotyczny trans) - eh eh (ma taki lata 90 wajb. nie rozumiem jak mozna to hejtować) - dance in the dark (kocham ten mroczny, a jednoczesnie vulnerable klimat. no i dzieki tej pisoence dowiedzialem sie o sylvii plath <3 ) - parking lot (dialogue) (dziwie sie, ze to nie byl hit) no i duuzo duuzo wiecej Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 10 minutes ago, Messy vers said: Macie takie piosenki gagi, które są waszą biblią, i vogule są dla was najlepsze? Takie że macie eargasm. U mnie ti aura, scheisse i replay Ja mam orgazm za każdym razem jak słyszę Alice, Rain On Me, Paparazzi i Dance in the Dark! Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 7 minutes ago, Messy vers said: oglądacie 19+? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 10 minutes ago, Messy vers said: oglądacie 19+? Noł Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Jprdl nigdy nie przestanę zmieniać tu avatara bo nie mg się zdecydować na jeden Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Just now, Little99 said: Jprdl nigdy nie przestanę zmieniać tu avatara bo nie mg się zdecydować na jeden Ja chyba dodam zdj swojego anusa Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Just now, baazyll said: Ja chyba dodam zdj swojego anusa X D czego Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Just now, Little99 said: X D czego Psa Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.