Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

Tak szczerze to kocham i nienawidzę xd ma swój klimat, swietny motyw kobiecy, ale jest przysługawy i zjebane zakończenie

Ja kocham. Bo to moj klimat ogolnie. Jest arthouse, jest dziwnie i w pewnym momencie juz wgl niewiadomo o co chodzi

Ja kocham zakończenie :heart: i scena tortur Olgi jest kripi, ale jednoczesnie tak swietnie zrobiona

I nadal nie obejrzalem starej Suspirii:messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
3 minutes ago, Messy vers said:

Ojej, ten koles z twoja morda brzmi znajomo co ma owlosione plecy jest hot i tak sexy sie gibal na scenie

What. Jak sie gibal. Co. Pokazal plecy? Co

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Ja kocham. Bo to moj klimat ogolnie. Jest arthouse, jest dziwnie i w pewnym momencie juz wgl niewiadomo o co chodzi

Ja kocham zakończenie :heart: i scena tortur Olgi jest kripi, ale jednoczesnie tak swietnie zrobiona

I nadal nie obejrzalem starej Suspirii:messga:

Tylko bez spoilerow

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Tylko bez spoilerow

Oki kochana :kiss:

PanPikus
24 minutes ago, baazyll said:

Aj noł. Nie lubie tego filmu. Ale dornan ma chociaz fajną dupę w tym filmie xd

Najbardziej mi smutno, ze dakota bedzie juz zawsze kojarzona z tym szitem. A przeciez w Suspirii i w Nienasyconych byla swietna :messga:

Wgl mam na nią krasza :heart:

Pierwszy raz w sumie to oglądam. Jakoś nie wczulem się w ten hajp kiedy to wyszło. Jak na razie to lipa bo niby z niego taki ostry jebuś a posuwa ją jak by chciał a nie mógł :billie:

Wiedziałem że Dakota w tym grała, ale jak ja widzę to mi się kojarzy z How To Be Single. Lubię tą komedie :hug:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
1 minute ago, PanPikus said:

Pierwszy raz w sumie to oglądam. Jakoś nie wczulem się w ten hajp kiedy to wyszło. Jak na razie to lipa bo niby z niego taki ostry jebuś a posuwa ją jak by chciał a nie mógł :billie:

Wiedziałem że Dakota w tym grała, ale jak ja widzę to mi się kojarzy z How To Be Single. Lubię tą komedie :hug:

Noo ja tez obejrzalem dopiero jakos rok temu. Ale w sumie zastanawiam sie, czy gdyby grey wyszedl wtedy, co zmierzch, to tez bym to tak namietnie czytal i wzruszal sie przy tych filmach (zmierzch nadal kocham i prosze mnie tu nie hejtowac)

Ja widzialem ją tylko w greju i tych dwoch, ktore wymienilem. Nie znam chyba innych filmow, w ktorych grala

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Tired Mood GIF by JustViral

Jak mozna chodzic spac tak wczesnie

PanPikus
13 minutes ago, baazyll said:

Gaga looks so good here though

99b2bf4d2cfbed0723a1a2f6724634da.jpg

Bo w czarnych włosach. Blond ją postarza. 

Nie masz pojęcia jak uwielbiam ten look :nooo:

4661de19730af12c40713bda0d59b317--bob-ha

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
Just now, PanPikus said:

Bo w czarnych włosach. Blond ją postarza. 

Nie masz pojęcia jak uwielbiam ten look :nooo:

4661de19730af12c40713bda0d59b317--bob-ha

Nwm ja wole blond mimo wszystko

lady_gaga_boiling_points_2005.jpg

PanPikus
5 minutes ago, baazyll said:

Noo ja tez obejrzalem dopiero jakos rok temu. Ale w sumie zastanawiam sie, czy gdyby grey wyszedl wtedy, co zmierzch, to tez bym to tak namietnie czytal i wzruszal sie przy tych filmach (zmierzch nadal kocham i prosze mnie tu nie hejtowac)

Ja widzialem ją tylko w greju i tych dwoch, ktore wymienilem. Nie znam chyba innych filmow, w ktorych grala

Musisz obejrzeć HTBS. Rebel Wilson tam z nią gra. Już chyba ze 3 razy widziałem. Komedia romantyczna, ale fajna ;)

4 minutes ago, baazyll said:

Jak mozna chodzic spac tak wczesnie

Jakbyś wstawał wcześnie rano to też byś padał o tej porze. Ja już od 5:30 nie śpię i zaraz padnę żywcem :heat:

Guest Messy vers
14 minutes ago, baazyll said:

What. Jak sie gibal. Co. Pokazal plecy? Co

Ten koles co ma owłosione plecy:

-jest sexy

- pod koniec odcinka tak słodko tańczył na scenie

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

:mark::mark::mark: wyjdź za mnie

Omg przyjedz do mn do Kraśnika w helułin i bedziemy pod kocykiem ogladac arthouse'owy dramat z  Estonii o głuchoniemych lesbijkach z marsa :heart:

PanPikus
2 minutes ago, baazyll said:

Nwm ja wole blond mimo wszystko

lady_gaga_boiling_points_2005.jpg

Nie mówię że zawsze w blondzie wygląda gorzej, bo ma mnóstwo lookow zajebistych w blondzie. 

Ale ja ogólnie jestem suckerem na czarne włosy. Mrrr :saira:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...