Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Jprld nie wygrała wieniawa???????? 

NIE. im shooketh

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes

Wgl to kojarzycie tę scenę z teledysku do rom pod koniec, jak Gaga zarzuca wlosami? Wlasnie to zrobilem pod prysznicem, ale za mocno i walnalem o sciane. Ała

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
33 minutes ago, baazyll said:

Wgl to kojarzycie tę scenę z teledysku do rom pod koniec, jak Gaga zarzuca wlosami? Wlasnie to zrobilem pod prysznicem, ale za mocno i walnalem o sciane. Ała

A jak długie masz włosy ty wariatko

Shawniqua Mendes
4 minutes ago, Little99 said:

A jak długie masz włosy ty wariatko

Krotkie, ale chodzilo o glowe xd

Shawniqua Mendes

Wgl to dziwie sie, ze nie zareagowalem jak dżesi bicza po spotkaniu z doniczką

PanPikus
8 hours ago, baazyll said:

Haha xD biedaczysko :kara:

Mnie to już czasami boli kark od rzucania kitą na prawo i lewo :poot:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith

Ja czasem tak intensywnie zarzucam moją fryzurą jak np sobie śpiewam i niby w nic nie uderzam ale robię to tak mocno że czuję jakbym miał mieć wstrząśnienie mózgu :bear: ale to wina Gagi bo ona też się czasem tak trzepie na scenie 

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

Komu się nie chcę dzisiaj isc do oracy niech pierwszy rzuci kamieniem

Do czego? :laughga: ja nie pracuję 

Shawniqua Mendes

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...