Shawniqua Mendes 3,917 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ja chcę już teraz nie ma czasu do stracenia kurwa No ale boje się że nikt nie chciałby zadawać mi żadnych pytań następnym razeeeem ale nie muszę mieć wątku żebyś pytał mnie o co chcesz xD Ja nigdy nie zrobie pewnie ama po angielsku, bo jak ktos mi zada jakies egzystencjalne pytanie, to bede musial sie rozpisac, a mi sie nie chcee Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Just now, baazyll said: Ja nigdy nie zrobie pewnie ama po angielsku, bo jak ktos mi zada jakies egzystencjalne pytanie, to bede musial sie rozpisac, a mi sie nie chcee Nooo właśnie też o to chodzi zresztą mnie chyba malo kto tu kojarzy i jakie ktoś obcy może mieć do mnie pytania xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,917 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 1 minute ago, Little99 said: Nooo właśnie też o to chodzi zresztą mnie chyba malo kto tu kojarzy i jakie ktoś obcy może mieć do mnie pytania xd Mnie pewnie kojarzą tylko ze wzgledu na moje avi Ale chyba mam mimo wszystko jedno z bardziej charakterystycznych Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 https://www.instagram.com/p/CGdXZN7jEe7/?igshid=10ewmyx2azxka ale to słodkie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,917 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Just now, Messy vers said: https://www.instagram.com/p/CGdXZN7jEe7/?igshid=10ewmyx2azxka ale to słodkie Noo sziz sooł kjut chcę być jej przyjaciółką Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Chcę mi się płakać i sluchac idoru by grimes Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,917 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Chcę mi się płakać i sluchac idoru by grimes Aww chcę cię przytulić Ja wczoraj tańczyłem niczym nimfa do Vanessy Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 1 minute ago, baazyll said: Aww chcę cię przytulić Ja wczoraj tańczyłem niczym nimfa do Vanessy Jak wypiję za dużo wina to włączę 4am😅 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,917 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Jak wypiję za dużo wina to włączę 4am😅 Niee. Sardaukar Levenbrech Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,917 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Nie znasz Grimes? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 6 minutes ago, baazyll said: Niee. Sardaukar Levenbrech Cooo Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 5 minutes ago, Little99 said: Cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,917 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 . Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,917 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Cooo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.