Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Miał chyba 26, coś koło tego. Nie bałem się, yolo. W miejscu publicznym się spotkaliśmy więc luz, ryzyko że by mi coś zrobił było niskie.

A wg raz to uciekłem z randki :cryga: z mojej pierwszej 

A wgl spoko bylo? Jak to sie skonczylo? :stalkga:

O lol. Czemu uciekles?

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

O lol. Czemu uciekles?

No ogólnie ja starałem się być mily chociaż bardzo mnie to zraziło z tym imieniem xd on opowiadał tylko o sobie więc tak za bardzo nie miałem siły przebicia i skończyło się na niczym :fatcat: 

No nie podobał mi się. Poszedł do toalety w centrum handlowym a jak wyszedl to mnie już nie było :billie:

Guest Messy vers
2 minutes ago, Little99 said:

No ogólnie ja starałem się być mily chociaż bardzo mnie to zraziło z tym imieniem xd on opowiadał tylko o sobie więc tak za bardzo nie miałem siły przebicia i skończyło się na niczym :fatcat: 

No nie podobał mi się. Poszedł do toalety w centrum handlowym a jak wyszedl to mnie już nie było :billie:

6 minutes ago, baazyll said:

O lol. Czemu uciekles?

Nie no spoko, spotykam sie czasami tak z kolesiami i nigdy nie było adnego zagrożenia. Tylko czasami bywali mega creepy. :billie: ostatnio we wrześniu spotkałem się z takim oblechem bo mi się nudziło, a miałem wtedy depresję. 

Po spotkaniu miałęm jeszcze większą :billie:

Shawniqua Mendes

Jezu ja nigdy nie pojde na randke. Albo po prostu powiem (jak moja dejt bedzie w miare hot), ze ja w sumie to nie jestem super i ta rozmowa i tak bedzie na sile, wiec prosze chodź po prostu przebić moją błonę dziewiczą

#jestemwywłoką :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
4 minutes ago, Messy vers said:

Nie no spoko, spotykam sie czasami tak z kolesiami i nigdy nie było adnego zagrożenia. Tylko czasami bywali mega creepy. :billie: ostatnio we wrześniu spotkałem się z takim oblechem bo mi się nudziło, a miałem wtedy depresję. 

Po spotkaniu miałęm jeszcze większą :billie:

Oblechow jest sporo, trzeba uważać. Ja najczęściej się nie spotykam, albo się boję albo mi się odechciewa. Zaledwie kilka razy się odważyłem. A ty @baazyll? Na pewno masz wiele ciekawych historii z randek tudzież z agencji :billie:

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Jezu ja nigdy nie pojde na randke. Albo po prostu powiem (jak moja dejt bedzie w miare hot), ze ja w sumie to nie jestem super i ta rozmowa i tak bedzie na sile, wiec prosze chodź po prostu przebić moją błonę dziewiczą

Eeej nie jesteś żadną wywloką. Też tak myślałem kiedyś o sobie. Ale to po prostu ci geje z grindra albo tindera są chujowi. 

Guest Messy vers
Just now, baazyll said:

ale to nikt cię do niczego nie zmusza. Czasami można spotkać ciekawe osoby. Albo mega creepy, ale to beka z tego. Każdy koleś jest inny. Ja poznałem ostatnio kolesia przez przypadek, i myślę że moze być coś więcej

Guest Messy vers
Just now, Little99 said:

Eeej nie jesteś żadną wywloką. Też tak myślałem kiedyś o sobie. Ale to po prostu faceci są chujowi. 

this. najważniejsza jest własna samoocena. nic na siłę, facetów jest ogrom

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

ale to nikt cię do niczego nie zmusza. Czasami można spotkać ciekawe osoby. Albo mega creepy, ale to beka z tego. Każdy koleś jest inny. Ja poznałem ostatnio kolesia przez przypadek, i myślę że moze być coś więcej

O widzisz. Good for you! Ja będę na pewno sam przez długi długi czas, bo jestem beznadziejny jeśli chodzi o jakieś relacje, ale w sumie mam to gdzieś. Jak wyjadę z pl to może uda mi się kogoś znaleźć 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Oblechow jest sporo, trzeba uważać. Ja najczęściej się nie spotykam, albo się boję albo mi się odechciewa. Zaledwie kilka razy się odważyłem. A ty @baazyll? Na pewno masz wiele ciekawych historii z randek tudzież z agencji :billie:

A wez nie mow mi o agencji. Jestem w dziale bdms, wiec bardzo to męczące. I jeszcze teraz te zniżki na szczanie na twarz (i nie tylko twarz :messga:). Juz do konca zycia bede smierdzial moczem :bradley:

Shawniqua Mendes

Ejj ale ja tak dla beki z tą wywłoką xdd

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

A wez nie mow mi o agencji. Jestem w dziale bdms, wiec bardzo to męczące. I jeszcze teraz te zniżki na szczanie na twarz (i nie tylko twarz :messga:). Juz do konca zycia bede smierdzial moczem :bradley:

Mam trochę voce Viva, jak będziesz grzeczna to cię psikne ale tylko raz bo mam niewiele xD 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Mam trochę voce Viva, jak będziesz grzeczna to cię psikne ale tylko raz bo mam niewiele xD 

Nie przepadam za perfumami, ale wszystko lepsze od szczochów :messga:

Guest Messy vers
5 minutes ago, Little99 said:

O widzisz. Good for you! Ja będę na pewno sam przez długi długi czas, bo jestem beznadziejny jeśli chodzi o jakieś relacje, ale w sumie mam to gdzieś. Jak wyjadę z pl to może uda mi się kogoś znaleźć 

no co ty, nigdzie nie musisz wyjezdzac. mysle ze Ci się to zmieni z upływem czasu, zwłaszcza jak wyjedziesz do dużego miasta

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...