Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Guest Messy vers
1 minute ago, Little99 said:

:air::air::air:

Przecież cale ggd myślało ze tak odbędzie sie premiera Babylon, ale to głównie dzięki Babylon hooker

Shawniqua Mendes

:air::air::air:

O jeeezu ale jestem gupia. Przez ten zapierdziel w agencji wgl wysiadają mi wszystkie szare komorki. 

Ale ryli. Nie slyszalem zadnego odcinka  xd powinnam sie wstydzic?

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

Przecież cale ggd myślało ze tak odbędzie sie premiera Babylon, ale to głównie dzięki Babylon hooker

Ja Bazyl o tym nie słyszał to nw chyba był w śpiączce w sierpniu 

Karen Smith
Just now, baazyll said:

O jeeezu ale jestem gupia. Przez ten zapierdziel w agencji wgl wysiadają mi wszystkie szare komorki. 

Ale ryli. Nie slyszalem zadnego odcinka  xd powinnam sie wstydzic?

Byyycz :saladga: nie wstydź się tylko nadrabiaj! Na Apple iTunes. To jest zajebiste ja zawsze sb do tego piłem i tańczyłem 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Byyycz :saladga: nie wstydź się tylko nadrabiaj! Na Apple iTunes. To jest zajebiste ja zawsze sb do tego piłem i tańczyłem 

Ale za to sie placi,?

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ale za to sie placi,?

No mussiz wykupić sobie iTunes, to jest jak Spotify. Jak jesteś studentem to masz 10zl na miesiąc plus apple tv+. Ale jak ci się nie chce to nw widziałem na yt że ludzie wrzucają fragmenty gdzie Gaga mówiła, ale to nie to samo. Bo ogólnie każdy odcinek to trwał godzinę, leciała muzyka np Bloodpop albo tych innych producentów chromatica i co jakiś czas Gaga rozmawiała z jakimś gościem. 

Shawniqua Mendes

No mussiz wykupić sobie iTunes, to jest jak Spotify. Jak jesteś studentem to masz 10zl na miesiąc plus apple tv+. Ale jak ci się nie chce to nw widziałem na yt że ludzie wrzucają fragmenty gdzie Gaga mówiła, ale to nie to samo. Bo ogólnie każdy odcinek to trwał godzinę, leciała muzyka np Bloodpop albo tych innych producentów chromatica i co jakiś czas Gaga rozmawiała z jakimś gościem. 

Kurde, nie chce mi sie wykupywac tylko dla tych audycji. Pewnie mozna zdobyc calosc innymi drogami plus no ja w tej mojej agencji nie zarabiam zbyt duzo. :messga: 

Shawniqua Mendes

Wgl to przypomnialem sobie dzis o tej piosence i wlasnie do niej tłerkuję. Polecam :stalkga:

Shawniqua Mendes
14 minutes ago, Messy vers said:

Wolę delikejt od sejlor tłift

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...