Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes

To mnie przesladuje :saladga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Guest Messy vers
3 hours ago, baazyll said:

To mnie przesladuje :saladga:

been there, done that:triggered:

bez obejrzenia do końca mogę zgadnąć że te kulki wpadły jej do pusi i piekła?

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Messy vers said:

been there, done that:triggered:

bez obejrzenia do końca mogę zgadnąć że te kulki wpadły jej do pusi i piekła?

You were so close :laughga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus
2 hours ago, Little99 said:

Ty raku, w piekle jest specjalne miejsce dla takich jak ty 

Jak zobaczyłem twój komentarz to już wiedziałem czego się spodziewać po otworzeniu linku więc przyciszylem automatycznie xD

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, PanPikus said:

Jak zobaczyłem twój komentarz to już wiedziałem czego się spodziewać po otworzeniu linku więc przyciszylem automatycznie xD

@Little99 no i co narobiłeś :bradley:

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Gunwo

Omg let me smell it :mark:

3 minutes ago, Little99 said:

Nigdy już nie otworzę nic co wysyłasz!! 

To pa :zilla:

PanPikus
43 minutes ago, baazyll said:

Omg let me smell it :mark:

To pa :zilla:

Why you disgusteng? :koons:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Teletubby

Specjalną edycję Lady Gaga x Oreo będzie można kupić za granicą już po nowym roku. Zapytaliśmy o plany dotyczące Polski koncern Mondelēz International. Odpowiedź, jaką otrzymaliśmy. 

,,Cieszymy się ze współpracy naszej kultowej marki Oreo ze światową gwiazdą muzyki pop Lady Gagą. Nie wykluczamy, że produkt w zmienionej szacie graficznej opakowania trafi do sprzedaży u wybranych partnerów także w Polsce. Jednak nasze plany dot. Polski jeszcze się klarują, więc na ten moment nie jesteśmy w stanie potwierdzić czy produkt trafi do polskich sklepów.”

https://supermamy.papilot.pl/lifestyle/gwiazdy/14573/lady-gaga-x-oreo-stworzyli-wspolny-produkt

"You b*tch!" ~ Rat Boy

Karen Smith
3 minutes ago, 777777777777777777 said:

Specjalną edycję Lady Gaga x Oreo będzie można kupić za granicą już po nowym roku. Zapytaliśmy o plany dotyczące Polski koncern Mondelēz International. Odpowiedź, jaką otrzymaliśmy. 

,,Cieszymy się ze współpracy naszej kultowej marki Oreo ze światową gwiazdą muzyki pop Lady Gagą. Nie wykluczamy, że produkt w zmienionej szacie graficznej opakowania trafi do sprzedaży u wybranych partnerów także w Polsce. Jednak nasze plany dot. Polski jeszcze się klarują, więc na ten moment nie jesteśmy w stanie potwierdzić czy produkt trafi do polskich sklepów.”

https://supermamy.papilot.pl/lifestyle/gwiazdy/14573/lady-gaga-x-oreo-stworzyli-wspolny-produkt

Omg yas! There is a hope. Why they sant to change the look of this cookies :fatcat: I think they are gonna cancel Gaga and add Zenek there 

Shawniqua Mendes
37 minutes ago, PanPikus said:

Why you disgusteng? :koons:

Am I?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...