Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, Little99 said: O boze, unpopular opinion ale Roanoke jest najlepszym seoznem ahs xD oglądam w wigilię w łóżku już po kolacji od 2 lat. Kocham. Ja widzialem tylko hotel i roanoke. I jedynie gaga mi sie podobala. Sari Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, baazyll said: A Venus to co? Jakby, pokaz mi dowód że rzczywiscie nakręcila Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, baazyll said: Ja widzialem tylko hotel i roanoke. I jedynie gaga mi sie podobala. Sari Ja kocham krzyk saury paulson i jej histerię Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 5 minutes ago, Little99 said: Jakby, pokaz mi dowód że rzczywiscie nakręcila Bylo jedno zdj z planu z tego co wiem. Ale nwm, jak je znalezc Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 10 minutes ago, baazyll said: Bylo jedno zdj z planu z tego co wiem. Ale nwm, jak je znalezc Znajdź plz Sam jesyem ciekawy Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ja też nie. I chyba gaga celowo wszystkich myliła xd ten remix do free woman, jakieś fragmenty SFA na ig z fragmentem sesji zdj, więc teraz wszyscy się spodziewają SFA bo w tej drugiej wersji 911 dla lg na końcu widzi coś na niebie xd albo to zdj z teledysku do 911 z ranami na czole i podpisane scars on my mind. Więc nie ma jakiejś poszlaki co by wskazywała na jedno. Chciałbym zobaczyć teledyski do free woman, Alice Replay i Babylon więc może coś z tych Mój koncept to Replay jako prequel 911. W duzym skrocie: Am I still alive..? Początek teledysku to ostatnia scena z 911. Po reanimacji zaczyna odzyskiwac swiadomosc. Potem przeskok na inna scene. Stefani jest poszukiwana przez rozne wcielenia Gagi. Zaczyna przed nimi uciekac ale te ją dopadly. Trafia do zakladu zamknietego gdzie daja jej rozne leki, narkotyki i znecaja sie nad nia i torturuja. Kiedy w pewnym momencie gdy zostala sama w pokoju widzi ze drzwi na korytarz sa uchylone, wybiega, wyskakuje przez okno, znajduje rower i zaczyna uciekac. Az tu nagle potracil ja samochod. Koncept na SFA nie mam jakos za bardzo dopracowany ale bylby to sequel do 911. Taka tam Chromaticowa trylogia ;P Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 3 minutes ago, PanPikus said: Mój koncept to Replay jako prequel 911. W duzym skrocie: Am I still alive..? Początek teledysku to ostatnia scena z 911. Po reanimacji zaczyna odzyskiwac swiadomosc. Potem przeskok na inna scene. Stefani jest poszukiwana przez rozne wcielenia Gagi. Zaczyna przed nimi uciekac ale te ją dopadly. Trafia do zakladu zamknietego gdzie daja jej rozne leki, narkotyki i znecaja sie nad nia i torturuja. Kiedy w pewnym momencie gdy zostala sama w pokoju widzi ze drzwi na korytarz sa uchylone, wybiega, wyskakuje przez okno, znajduje rower i zaczyna uciekac. Az tu nagle potracil ja samochod. Koncept na SFA nie mam jakos za bardzo dopracowany ale bylby to sequel do 911. Taka tam Chromaticowa trylogia ;P Wooow to jest genialne, nie spodziewałem się. Ale byłoby mi smutno gdyby osadziła akcję chromaticii w tym świecie, w sensie wolałbym coś punk futurystycznego jak w rom albo jakąś planetę jak w sl Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, Little99 said: Wooow to jest genialne, nie spodziewałem się. Ale byłoby mi smutno gdyby osadziła akcję chromaticii w tym świecie, w sensie wolałbym coś punk futurystycznego jak w rom albo jakąś planetę jak w sl Ale Chromatica to stan umyslu. Nie prawdziwe miejsce. Halucynacja. Więc za kazdym razem moze byc czyms innym. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, PanPikus said: Ale Chromatica to stan umyslu. Nie prawdziwe miejsce. Halucynacja. Więc za kazdym razem moze byc czyms innym. No tak tak ale mimo wszystko xd lubię różowy Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, PanPikus said: Ale Chromatica to stan umyslu. Nie prawdziwe miejsce. Halucynacja. Więc za kazdym razem moze byc czyms innym. Ale to przecież artflop could mean anything Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Wooow to jest genialne, nie spodziewałem się. Ale byłoby mi smutno gdyby osadziła akcję chromaticii w tym świecie, w sensie wolałbym coś punk futurystycznego jak w rom albo jakąś planetę jak w sl Strasznie chcę pojechać tam, gdzie kręcili stupid larve Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 4 minutes ago, Little99 said: No tak tak ale mimo wszystko xd lubię różowy No to mogą zrobić rozowe niebo w postprodukcji xD 3 minutes ago, baazyll said: Ale to przecież artflop could mean anything Yup. A Chromatyka może wyglądać jak anything 2 minutes ago, baazyll said: Strasznie chcę pojechać tam, gdzie kręcili stupid larve Współczuję Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Współczuję End łaj ys dat Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, baazyll said: End łaj ys dat Nie ma nic ciekawego w jakiejś nudnej pustyni Ale głównie to dlatego, że hejtuje wszystko co zwiazane z tym pozal sie boze utworem i teledyskiem Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Nie ma nic ciekawego w jakiejś nudnej pustyni Ale głównie to dlatego, że hejtuje wszystko co zwiazane z tym pozal sie boze utworem i teledyskiem Gurl, I love stupid love. Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.