PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 hour ago, baazyll said: Niee. Jak ejwa maks plagiatująca mandarynę niestety Jak anioła głos, uszyszaem jom Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 22 minutes ago, PanPikus said: Jak anioła głos, uszyszaem jom Powiedziała szczaj, tak to srom Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 6 minutes ago, baazyll said: Powiedziała szczaj, tak to srom Perfect Mam wgl mocne ale żenujące poniekąd wspomnienie z tym utworem Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 30 minutes ago, PanPikus said: Jak anioła głos, uszyszaem jom 7 minutes ago, baazyll said: Powiedziała szczaj, tak to srom My new single jak anioła srom is out now, enjoy https://voca.ro/1V6TpobMtTIr Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 2 minutes ago, Little99 said: My new single jak anioła srom is out now, enjoy https://voca.ro/1V6TpobMtTIr Boże, brzmisz tu jak taki cygański chłopiec Filip, który jak mial 5 lat w 2008 roku, to kopnął mnie w kolano na majówce i chcialo mi sie plakac z bólu xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 4 minutes ago, PanPikus said: Perfect Mam wgl mocne ale żenujące poniekąd wspomnienie z tym utworem Omg opowiadaj Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, baazyll said: Boże, brzmisz tu jak taki cygański chłopiec Filip, który jak mial 5 lat w 2008 roku, to kopnął mnie w kolano na majówce i chcialo mi sie plakac z bólu xd Okej Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Okej Styl kjut Po prostu przywolales traumatyczne wspomnienie z przeszłości Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, baazyll said: Styl kjut Po prostu przywolales traumatyczne wspomnienie z przeszłości Dlaczego ja zawsze przywołuje twoje traumatyczne wspomnienia Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Little99 said: Dlaczego ja zawsze przywołuje twoje traumatyczne wspomnienia Zawsze? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Zawsze? No już było coś xD ze jestem jak ten chłopak z plastyki czy coś Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 28 minutes ago, baazyll said: Omg opowiadaj Związane z pewnym konkursem xD wolę więcej nie mówić bo cringe Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 3 minutes ago, PanPikus said: Związane z pewnym konkursem xD wolę więcej nie mówić bo cringe Dawaj kochaniutki bom ciekawa Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 23 minutes ago, Little99 said: No już było coś xD ze jestem jak ten chłopak z plastyki czy coś Ty przecież nie chcesz mi odgryźć penisa Nie chcesz, nie? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 6 minutes ago, PanPikus said: Związane z pewnym konkursem xD wolę więcej nie mówić bo cringe Pliss ja tu ciągle wstawiam embarrassing stories Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.