Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Dobra rada od cioci Edyty Nigdy nie sluchajcie greatest hitsów aszlej pati i elwirki w trakcie robienia tostow francuskich, bo zaczniecie tłerkować i zapomnicie o tostach i wam się spalą Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 2 hours ago, baazyll said: @PanPikus twoja fejwryt piosenka Next Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: Next Ju doł lajk? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 16 minutes ago, baazyll said: Ju doł lajk? Proszę mi tu nie profanować God Tonight Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Czerniak ep to zycie 1:55 brzmi, jakby srała Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 If you can dream it, you can win it Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 5 minutes ago, Little99 said: If you can dream it, you can win it Pierdziocha zbyt konserwatywnie ubrali... no weznie jakis rozowy garnitur chociaz. Ladnie by wygladal Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, baazyll said: Pierdziocha zbyt konserwatywnie ubrali... no weznie jakis rozowy garnitur chociaz. Ladnie by wygladal Mam to w dupie w sumie, czekałem tylko jak się odniosą od sprawy. I kibicuje weronice bo jej się należy. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, Little99 said: Mam to w dupie w sumie, czekałem tylko jak się odniosą od sprawy. I kibicuje weronice bo jej się należy. Ale ona jest najbardziej overrated uczestniczką tej edycji. Nie ma w niej nic interesującego i memorable. W sumie cala finalowa trojka jest boring i w sumie niech wygra ktokolwiek. Nawet kujawski. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 "Ktoś zostanie łinerem" jprdl aśka co ty ćpałaś Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 6 minutes ago, baazyll said: Ale ona jest najbardziej overrated uczestniczką tej edycji. Nie ma w niej nic interesującego i memorable. W sumie cala finalowa trojka jest boring i w sumie niech wygra ktokolwiek. Nawet kujawski. W sumie to tylko tak powiedziałem, naprawdę to może wygrać sokolowska byle nie pieróg. 1 minute ago, baazyll said: "Ktoś zostanie łinerem" jprdl aśka co ty ćpałaś Albo możecie pokazać że ich kibicujecie xd ona umie mówić ładnie po polsku ale celowo mówi z amerykańskim akcentem bo to się ogląda Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Wg jakie to słodkie ze zaczęliśmy tu napieprzać podczas któregoś odc top model, chyba pierwszego odc w domu modeli i dzisija jest finał i wg cute Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, Little99 said: Wg jakie to słodkie ze zaczęliśmy tu napieprzać podczas któregoś odc top model, chyba pierwszego odc w domu modeli i dzisija jest finał i wg cute Ej czuje sie jak na zakonczeniu liceum xd. Ciekawe, czy nastepna edycje tez bedziemy komentowac Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Chujowa okladka. Brakuje oleju w tle Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, baazyll said: Ej czuje sie jak na zakonczeniu liceum xd. Ciekawe, czy nastepna edycje tez bedziemy komentowac Tak. Do zobaczenia za rok Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.