Guest Messy vers Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 10 minutes ago, Cherry Blues said: Poles, Slavic brothers and sisters of Russians keep having fun Actually we are slavic. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, Little99 said: Mi się śnił krasz ze szkoły średniej że był u mnie w domu i powiedział że jest gejem i ja jestem jego kraszem i potem poszliśmy do łóżka ale się obudziłem Zmazy nocne cię obudziły? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, Messy vers said: Actually we are slavic. Przeciez tak napisal/a/o Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 1 minute ago, baazyll said: Zmazy nocne cię obudziły? Jezu, nie XD raku Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 1 minute ago, baazyll said: Przeciez tak napisal/a/o Lmao. Ale nie jesteśmy siostrami Rusków. O nie nie Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 1 minute ago, Little99 said: Jezu, nie XD raku Wszyscy wiemy ze tak sis Nie masz sie czego wstydzić honey Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Lmao. Ale nie jesteśmy siostrami Rusków. O nie nie No to mogles skomentowac we're not putin or sth Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 17 minutes ago, Cherry Blues said: Poles, Slavic brothers and sisters of Russians keep having fun We're not put in. Masz owłosione nogi? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: We're not put in. Masz owłosione nogi? Ja mam dwa włosy na aureoli prawego sutka Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Dominik berezanski sranski skomentował damynikowi na ig "be strong" ogarniacie XD ja pierdole Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, Little99 said: Dominik berezanski sranski skomentował damynikowi na ig "be strong" ogarniacie XD ja pierdole Ale dodal zdj sutka przed chwilą, wiec mu wybaczam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Jak chcecie to obejrzyjcie story Darii dąbrowskiej Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 1 minute ago, Little99 said: Jak chcecie to obejrzyjcie story Darii dąbrowskiej Za duzo gada. Mozesz opissc krótko?😅 3 minutes ago, Little99 said: Dominik berezanski sranski skomentował damynikowi na ig "be strong" ogarniacie XD ja pierdole A kto to? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 4 minutes ago, Messy vers said: Za duzo gada. Mozesz opissc krótko?😅 A kto to? No ten Dominik co odpadł na początku. Daria ogólnie odniosła się do całej sytuacji i bardzo dobrze to wszystko wytlumaczyla, bo są osoby które nie potrafią tego ogarnąć xD mówi że jest mnóstwo komentarzy że to próba niszczenia jego kariery i wg robią ofiarę z niego, i że to piszą młode kobiety i ona jest załamana. I też odniosła się do pieroga który udaje feministe a tak naprawdę broni przestępcy seksualnego itd. Jak znajdziesz czas to warto obejrzeć ale wrzuciła do 22h temu więc pewnie nieglugo zniknie. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 @PanPikus twoja fejwryt piosenka Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.