Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
2 minutes ago, Messy vers said:

Ciekawe czy pudelek podchwyci temat

Tam jest napisane "jak udało się ustalić pudelkowi" czy coś takiego xd 

Guest Messy vers
Just now, Little99 said:

Tam jest napisane "jak udało się ustalić pudelkowi" czy coś takiego xd 

Nie no, widzę ze oni pisali z tą agencją as well. No i to vogule skierowało ich na pudla, więc świadomie skierowali ich żeby skorzystali z sily pudla xd

Karen Smith
2 minutes ago, Messy vers said:

Byłem pewny że jutro na finale go nie będzie i tvn się wypowie a jeśli nakręcili wcześniej to go jakoś wytną, nw xd ale przecież tvn już wylansował innego przestępcę i nazwał królową życia więc xd anything could happen 

Guest Messy vers

Chociaz to dziwne ze jest finałowa czworka, nie trojka. Może przewidzieli nie sytuację (jeśli final nie jest juz nagrany)

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

Chociaz to dziwne ze jest finałowa czworka, nie trojka. Może przewidzieli nie sytuację (jeśli final nie jest juz nagrany)

Ale raz już była czwórka chyba naert rok temu chociaż nie pamiętam 

Shawniqua Mendes
47 minutes ago, Little99 said:

Ale raz już była czwórka chyba naert rok temu chociaż nie pamiętam 

Niee. Czwórka byla w 3 edycji, jak jeszcze byly same laski...

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith

Lolz tvn się odezwał, usunęli Dominicka z finału i dobrze. Chociaz tym razem nie promują przestępcy. 

Shawniqua Mendes

Noo wlasnie przyszedlem tu to napisac

Shook

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus

Że też nikt tego nie znalazł wcześniej tylko dopiero teraz tuż przed finałem :udidnt:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
20 minutes ago, PanPikus said:

Że też nikt tego nie znalazł wcześniej tylko dopiero teraz tuż przed finałem :udidnt:

Co nie? Ja mysle ze wiedzieli bo przecież przed takim programem uczestnicy są sprawdzani pod każdym względem, a już szczególnie pod względem karalności. Ktoś nie dopilnował albo przymknął na to oko, i tvn wyciągnie konsekwencje. 

Karen Smith

Wg nie wiem czy widzieliscie ale pojeby Piróg i woliński na ig bronią go i piszą obrzydliwe komentarze że łatwo kogoś skreślić nie dając szansy na obronę. Masakra, taka Daria ruda sprzed kilku edycji piroga szybko znokautowała xD idźcie zobaczyć 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...