Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 https://www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku-fundacja-zabiera-glos-w-sprawie-dominika-dangeliki-z-top-model-chcemy-zeby-ludzie-wiedzieli-z-kim-maja-do-czynienia-6578981791058784a Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Ciekawe czy pudelek podchwyci temat Tam jest napisane "jak udało się ustalić pudelkowi" czy coś takiego xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Just now, Little99 said: Tam jest napisane "jak udało się ustalić pudelkowi" czy coś takiego xd Nie no, widzę ze oni pisali z tą agencją as well. No i to vogule skierowało ich na pudla, więc świadomie skierowali ich żeby skorzystali z sily pudla xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Ogolnie to będzie drama, ciekawi mnie co zrobi teraz tvn Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: https://www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku-fundacja-zabiera-glos-w-sprawie-dominika-dangeliki-z-top-model-chcemy-zeby-ludzie-wiedzieli-z-kim-maja-do-czynienia-6578981791058784a Byłem pewny że jutro na finale go nie będzie i tvn się wypowie a jeśli nakręcili wcześniej to go jakoś wytną, nw xd ale przecież tvn już wylansował innego przestępcę i nazwał królową życia więc xd anything could happen Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Chociaz to dziwne ze jest finałowa czworka, nie trojka. Może przewidzieli nie sytuację (jeśli final nie jest juz nagrany) Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Just now, Messy vers said: Chociaz to dziwne ze jest finałowa czworka, nie trojka. Może przewidzieli nie sytuację (jeśli final nie jest juz nagrany) Ale raz już była czwórka chyba naert rok temu chociaż nie pamiętam Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 47 minutes ago, Little99 said: Ale raz już była czwórka chyba naert rok temu chociaż nie pamiętam Niee. Czwórka byla w 3 edycji, jak jeszcze byly same laski... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Lolz tvn się odezwał, usunęli Dominicka z finału i dobrze. Chociaz tym razem nie promują przestępcy. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 https://ibb.co/X7xdb6J Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Noo wlasnie przyszedlem tu to napisac Shook Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Że też nikt tego nie znalazł wcześniej tylko dopiero teraz tuż przed finałem Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 20 minutes ago, PanPikus said: Że też nikt tego nie znalazł wcześniej tylko dopiero teraz tuż przed finałem Co nie? Ja mysle ze wiedzieli bo przecież przed takim programem uczestnicy są sprawdzani pod każdym względem, a już szczególnie pod względem karalności. Ktoś nie dopilnował albo przymknął na to oko, i tvn wyciągnie konsekwencje. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Nie mogę Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Wg nie wiem czy widzieliscie ale pojeby Piróg i woliński na ig bronią go i piszą obrzydliwe komentarze że łatwo kogoś skreślić nie dając szansy na obronę. Masakra, taka Daria ruda sprzed kilku edycji piroga szybko znokautowała xD idźcie zobaczyć Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.