Rifek 51,753 Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 O f*ck. Założyłem ten temat 2 miechy temu i „na chwilkę” zostawiłem go bez opieki, a tutaj się dzieje Sodomia i Gomoria Bardzo dobrze gejaski moje tatuś jest dumny XD ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Btw Ciekawe ile dostał dotacji od ministra kultury. Może wpisał w dotacji wypadanie odbytu jako strata za caly rok Hm o nim chyba nie bylo informacji. Ale jprdl jakis grzegorz chyszy 450 tys. J P R D L Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 5 minutes ago, Messy vers said: Jedno jest pewne. Ja jestem dostawcą chleba z owłosionymi nogami Sorry, ale moich owlosionych nóg nic nie przebije. Spytaj bazyla. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Little99 said: Sorry, ale moich owlosionych nóg nic nie przebije. Spytaj bazyla. Noo sztosik są. Takie nie za ciemne, nie za jasne, nie za krótkie, nie za długie. Tarmosiłbym Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, Rifek said: O f*ck. Założyłem ten temat 2 miechy temu i „na chwilkę” zostawiłem go bez opieki, a tutaj się dzieje Sodomia i Gomoria Bardzo dobrze gejaski moje tatuś jest dumny XD Jprdl byłem pewny że A) czytałeś ten thread i dostałeś raka i nie chciałeś się udzielać B) nie czytałeś i teraz napiszesz ze jesteśmy zjebani XD Btw a czy p? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 3 minutes ago, Rifek said: O f*ck. Założyłem ten temat 2 miechy temu i „na chwilkę” zostawiłem go bez opieki, a tutaj się dzieje Sodomia i Gomoria Bardzo dobrze gejaski moje tatuś jest dumny XD A będziesz na orgii? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, baazyll said: Noo sztosik są. Takie nie za ciemne, nie za jasne, nie za krótkie, nie za długie. Tarmosiłbym Mmm aż mi włoski na nogach się elektryzują jak to czytam Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 3 minutes ago, Rifek said: O f*ck. Założyłem ten temat 2 miechy temu i „na chwilkę” zostawiłem go bez opieki, a tutaj się dzieje Sodomia i Gomoria Bardzo dobrze gejaski moje tatuś jest dumny XD Zapraszamy do dyskusji. Pan żabuś szuka topa na gang bang Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Zapraszamy do dyskusji. Pan żabuś szuka topa na gang bang Ekhm... i ja Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Zapraszamy do dyskusji. Pan żabuś szuka topa na gang bang Kto to Pan zabus Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Little99 said: Kto to Pan zabus Chyba ty xd ale mi się juz to myli Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, baazyll said: Chyba ty xd ale mi się juz to myli Niet Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Pan żabuś to Kasia Sokołowska Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Messy vers said: Pan żabuś to Kasia Sokołowska Ale ona odpadla z programu w ostatnim odcinku Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 13 minutes ago, Little99 said: Jprdl byłem pewny że A) czytałeś ten thread i dostałeś raka i nie chciałeś się udzielać B) nie czytałeś i teraz napiszesz ze jesteśmy zjebani XD Btw a czy p? Uni Top xd ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.