Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 17 minutes ago, Little99 said: To kto w końcu będzie top bo póki co chyba same bottomy @Messy vers jest messy versem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: Nie chcę Cię zasmucić ale to jest raczej odwrotnie jedna osoba jest grzmocona przez wszystkie pozostałe Hmm a moja wersja jak sie nazywa? xD Odwrócony gangbang? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: No takie czasy. Musisz to wyczytać z moich oczu xD Nie chcę Cię zasmucić ale to jest raczej odwrotnie jedna osoba jest grzmocona przez wszystkie pozostałe Omg marzenie Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, baazyll said: @Messy vers jest messy versem Nie sądziłem że Mela może być aktywna Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Little99 said: Omg marzenie Ryli? Chciałbyś skończyć, jak Andrzej Żwirowy? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Little99 said: Nie sądziłem że Mela może być aktywna Xdddxdddddddddddddddddd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Little99 said: Nie sądziłem że Mela może być aktywna Noo ma w nicku, ze jest versem, soł... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 51 minutes ago, baazyll said: No i pewnie tak sie bedzie nazywac, bo z tego co wiem, to przy gangbangu jest tylko jeden top i kilku lub kilkunastu bottomow A nie grupa topów ruchajacych jednego z przodu i tyłu w jednym czasie? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Messy vers said: A nie grupa topów ruchajacych jednego z przodu i tyłu w jednym czasie? No piesek juz mnie poprawil Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Ryli? Chciałbyś skończyć, jak Andrzej Żwirowy? Kto? XD tak? 1 minute ago, Messy vers said: A nie grupa topów ruchajacych jednego z przodu i tyłu w jednym czasie? To nie ludzka stonoga Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, baazyll said: No piesek juz mnie poprawil Piesek czy żabuś? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Piesek czy żabuś? A pikuś to nie żabuś? To żabysiem jest little? xD Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Kto? XD tak? Nie znasz andrzeja żwirowego, ktoremu wypadł odbyt w Kielcach? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, baazyll said: A pikuś to nie żabuś? To żabysiem jest little? xD Jedno jest pewne. Ja jestem dostawcą chleba z owłosionymi nogami Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, baazyll said: Nie znasz andrzeja żwirowego, ktoremu wypadł odbyt w Kielcach? Btw Ciekawe ile dostał dotacji od ministra kultury. Może wpisał w dotacji wypadanie odbytu jako strata za caly rok Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.