PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ok. Czyli jednak grindr I don't make the rules Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 3 minutes ago, PanPikus said: I don't make the rules But u can break them Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 14 minutes ago, baazyll said: But u can break them I don't wanna go to school, I just wanna break the rules. Nananananaannna nana nanana na Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: I don't wanna go to school, I just wanna break the rules. Nananananaannna nana nanana na JEZU BYLEM NA 98% PEWIEN, ZE TAK ODPOWIESZ Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, baazyll said: JEZU BYLEM NA 98% PEWIEN, ZE TAK ODPOWIESZ Hooooow?? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, PanPikus said: Hooooow?? Noo czarli weszla mi do glowy i stwierdzilem, ze skoro mi, to tobie tez Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, baazyll said: Noo czarli weszla mi do glowy i stwierdzilem, ze skoro mi, to tobie tez Omg bestie xDDD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Omg bestie xDDD You still can break the rules with me in Kraśnik bejb Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 16 minutes ago, baazyll said: You still can break the rules with me in Kraśnik bejb Dosyć tej pijackiej pogawędki. Spać. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Dosyć tej pijackiej pogawędki. Spać. Wolałabym być śpiąca, ale przynajmniej jestem pijana lej na mnie lej lel lej na mnie lej lej Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 8 hours ago, PanPikus said: Dlaczego mam wrażenie że masz że mną jakiś osobisty problem? też to zauważyłem @PanPikus i @baazyll sobie flirtują Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 9 hours ago, baazyll said: A ilu ich jest? No wlasnie partysick pomogl little w odblokowaniu mozliwosci pisania wiadomosci prywatnych. Mi warning pointsy dal ktos inny Strzelam ze 11, bo tyle jest emotek w "mod" Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 34 minutes ago, Little99 said: też to zauważyłem @PanPikus i @baazyll sobie flirtują Nikt tu nie flirtuje, ja to nawet nie wiem jak, nie mam takich kompetencji Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 hour ago, Little99 said: @PanPikus i @baazyll sobie flirtują No taki wstępny flirt na rozluźnienie przed orgią Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 hours ago, baazyll said: No taki wstępny flirt na rozluźnienie przed orgią Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.