Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 A tak vogule to co wczoraj Gaga zaśpiewała i co sie dzialo? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 9 minutes ago, Messy vers said: O której wy chodzicie spać? Idk srednio to w 2:30 w nocy, ale dzis chyba zasnalem o 4, bo nie moglem usnąć, bo ciagle lecialy mi szczo znaczy krew z nosa Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 10 minutes ago, Messy vers said: A tak vogule to co wczoraj Gaga zaśpiewała i co sie dzialo? Swallow i Ty and ja. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Piasek zanim wypadł mu odbyt Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Ale serio. Moja bff jest na medycynie i mowila mi kiedys, ze jak jej znajomi mieli praktyki w szpitalu w Kielcach (Piasek jest z Kielc), to ciągle przyjeżdżał tam na szycie odbytu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 14 minutes ago, baazyll said: Ale serio. Moja bff jest na medycynie i mowila mi kiedys, ze jak jej znajomi mieli praktyki w szpitalu w Kielcach (Piasek jest z Kielc), to ciągle przyjeżdżał tam na szycie odbytu Omg pieprzysz Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Pudelek musi się dowiedzieć Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Fuuuuuuuuuuuuuuj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Ale ze od analu? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 6 minutes ago, Messy vers said: Ale ze od analu? Nie, od kupy XDDDDDDDD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 @Messy vers zjadł za dużo rodzynek i mu pupę rozsadziło Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Pytam poważnie xd od kupy nie wypada odbyt Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Pytam poważnie xd od kupy nie wypada odbyt No on jest bottomem, soł masz odpowiedź Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Pytam poważnie xd od kupy nie wypada odbyt Honey no to oczywiste od czego. Andrzej jest kryptogejem więc tak, od analu. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Kochaniutkie słyszałyście że w niedzielę EMAs i Gaga ma mieć kolejny medley ogłosi pewnie po wyborach Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.