Karen Smith 10,026 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 8 minutes ago, baazyll said: Ja obstawiam matkę, ale oki. Jak przegram, to nie przyjade nigdy do cb To nie jest gra kochana. Ja nie obstawiam. Ja mówię jak jest bo jestem wróżką. Jak możesz mi grozić ze nie przyjedziesz ciągle tylko myślę o tej orgii Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 11 minutes ago, Little99 said: To nie jest gra kochana. Ja nie obstawiam. Ja mówię jak jest bo jestem wróżką. Jak możesz mi grozić ze nie przyjedziesz ciągle tylko myślę o tej orgii Ale my wgl mamy topa? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 19 minutes ago, baazyll said: Ale my wgl mamy topa? Jeszcze nie tzn Messy chyba jest top ale on nie odzalowal jeszcze swojego krasza. Może @PanPikus? Chyba że znasz jakiegoś żebyś wziął ze sobą Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Chybs usnę zaraz Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 5 minutes ago, Little99 said: Jeszcze nie tzn Messy chyba jest top ale on nie odzalowal jeszcze swojego krasza. Może @PanPikus? Chyba że znasz jakiegoś żebyś wziął ze sobą A dwa bottomy bez topa na orgii nie mogą się dobrze bawic? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Just now, Little99 said: Chybs usnę zaraz Nieee. Po tap szpadl byczz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Jak widzę tą czołówkę czuję sie jak lana popijaca coke z sugar daddy Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 To co, Mikołaj pierdzi czy nie? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Just now, Messy vers said: To co, Mikołaj pierdzi czy nie? Tak. I dlatego juz mi sie nie podoba Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 14 minutes ago, Little99 said: Messy chyba jest top Ehm, jestem messy vers ale no w sumie, z naciskiem na top Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Ernest nie wchodzi nikomu w tyłek xdddd racja honey, tobie ktoś wchodzi Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 15 minutes ago, Little99 said: nie odzalowal jeszcze swojego krasza. Things have changed. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 7 minutes ago, baazyll said: A dwa bottomy bez topa na orgii nie mogą się dobrze bawic? No w sumie mogą XDD Chociaz orgia to chyba więcej niż 2 osoby xD 7 minutes ago, baazyll said: Nieee. Po tap szpadl byczz Chodziłem kilka km dzisiaj i zmęczyłam się bardziej niż kiedykolwiek a robiłam wiele rzeczy. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 8 minutes ago, Messy vers said: Jak widzę tą czołówkę czuję sie jak lana popijaca coke z sugar daddy Omg same! Potrzebuje sugar dadiego na teraz Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: Things have changed. To opowiadaj zamieniam się w słuch Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.