Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Biggest Bitch
5 minutes ago, Messy vers said:

są yummy, w sosie grzybowym najlepsze

5 minutes ago, baazyll said:

Robili dzis w masterzjebie

2 minutes ago, Little99 said:

Modra kapusta 

I don't speak polish, but I can if u like (ow) :selena:

Anyway I just love gołąbki and I thought I should share this info with you :messga:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
Just now, Biggest Bitch said:

Anyway I just love gołąbki and I thought I should share this info with you :messga:

You have good taste then :heart:

Shawniqua Mendes
9 minutes ago, Messy vers said:

a ja mam?

No pisales cos o syndromie izy w odniesieniu do tego, ze nie pamietales, ze ten nieobsrany z Berlina jest little99, a nie moj...

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
11 minutes ago, Biggest Bitch said:

Omg love u, but pls don't translate anything from this thread into English. You would regret it :ladyhaha:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Omg love u, but pls don't translate anything from this thread into English. You would regret it :ladyhaha:

Cicho po co mu to wg sugerujesz xD 

Guest Messy vers
2 minutes ago, baazyll said:

No pisales cos o syndromie izy w odniesieniu do tego, ze nie pamietales, ze ten nieobsrany z Berlina jest little99, a nie moj...

to nie oznacza ze alzheimera

ani że iza ma XD

Guest Messy vers
1 minute ago, Little99 said:

Myślę że po wpisaniu naszych wypowiedzi w tłumacz zamiast tłumaczenia byłoby tylko wtf 

na przykład o piesku sąsiadki edyty z ogolonymi nogami :selena:

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

na przykład o piesku sąsiadki edyty z ogolonymi nogami :selena:

Ale to kolejny mit, bo i sasiadka i pies sie nie ogolili. Tzn ten dostawczy potem psa ogolil, but still :ladyhaha:

Shawniqua Mendes
4 minutes ago, Little99 said:

Myślę że po wpisaniu naszych wypowiedzi w tłumacz zamiast tłumaczenia byłoby tylko wtf 

Ja raz cos przetlumaczylem i wszystko bylo git. Co bylo szaking, bo kiedys tlumacz google tlumaczyl bardzo zle

Shawniqua Mendes
5 minutes ago, Messy vers said:

to nie oznacza ze alzheimera

ani że iza ma XD

Ale pamietam, ze ktos kiedys pisal pod jakims filmikiem z nia, ze to stara raszpla z alzheimerem :ladyhaha:

Guest Messy vers
Just now, baazyll said:

Ja raz cos przetlumaczylem i wszystko bylo git. Co bylo szaking, bo kiedys tlumacz google tlumaczyl bardzo zle

potwierdzam, też byłem w szoku jakości tłumaczenia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...