Guest Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 8 minutes ago, baazyll said: Eeej niee. Dzis z masterzjeba odpadnie ta krejzi blondynka, co codzienmie robi schabowego mężowi na szczęście została! Oby doszła do finału Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Edyta, to kiedy jedziemy do Berlina łapać twojego kraszera? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Just now, Messy vers said: Edyta, to kiedy jedziemy do Berlina łapać twojego kraszera? A to nie ja jestem Edyta? Xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 1 minute ago, baazyll said: A to nie ja jestem Edyta? Xd a to nie ty miałaś kraszera w Berlinie? XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 2 minutes ago, baazyll said: A to nie ja jestem Edyta? Xd masz na imię edyta Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: a to nie ty miałaś kraszera w Berlinie? XD Niee. To @Little99 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Biggest Bitch 5,230 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Gołąbki Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Just now, Biggest Bitch said: Gołąbki są yummy, w sosie grzybowym najlepsze Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Just now, Biggest Bitch said: Gołąbki Robili dzis w masterzjebie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Just now, Messy vers said: są yummy, w sosie grzybowym najlepsze Bluznisz. Pomidorowy ołnli Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Just now, baazyll said: Bluznisz. Pomidorowy ołnli też pycha Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 30 minutes ago, Messy vers said: to był pan pikuś. a ty się kochałeś w gównianym wu e fiście, to był obłęd XD X D kochałem go przed sraką na mojej twarzy 5 minutes ago, Messy vers said: a to nie ty miałaś kraszera w Berlinie? XD To byłam ja kochaniutka chyba coś z pamięcią już nie teges Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 3 minutes ago, Biggest Bitch said: Gołąbki Modra kapusta Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 1 minute ago, Little99 said: kochaniutka chyba coś z pamięcią już nie teges mówię, że syndrom izy kisio Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: mówię, że syndrom izy kisio A ona ma alzheimera? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.