Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, PanPikus said: Nie wiem, nie widzę jej ślepi na Sratifaju. Stream Melodia Nie mam Sratifaja wgl ostatnio slucham tylko gagi i radiowego popu onli (ale raczej tylko female artists), bo piosenki z innych gatunków wywolują we mnie ostatnio nostalgię, a ja juz mam dosc plakania Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, Little99 said: O niee mój krasz napisał że nie może przyjechać bo między Berlinem a pl nie da się czy coś To jest właśnie moje życie Chcialbym twoje zycie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, baazyll said: Chcialbym twoje zycie O nie nie chciałbyś Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 @baazyll coś ostatnio za spokojny jesteś. Weź No przetłumacz znowu jakąś piosenkę Gagi na polski jak zrobiłeś z Rain On Me Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, Little99 said: O nie nie chciałbyś Idk. Ja ogolnie nie chce byc sobą, so... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, Little99 said: @baazyll coś ostatnio za spokojny jesteś. Weź No przetłumacz znowu jakąś piosenkę Gagi na polski jak zrobiłeś z Rain On Me Bo mam teraz fazę bycia melancjolijną sunią. Moze po zmianie czasu przejdzie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 3 minutes ago, Little99 said: O niee mój krasz napisał że nie może przyjechać bo między Berlinem a pl nie da się czy coś To jest właśnie moje życie Mój kraszer nie pisze do mnie w ogóle xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, Little99 said: @baazyll coś ostatnio za spokojny jesteś. Weź No przetłumacz znowu jakąś piosenkę Gagi na polski jak zrobiłeś z Rain On Me Ale rain on me jest wyjatkowa. Inne piosenki juz tak dobrze nie brzmią po przetlumaczeniu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Ej wgl to zaraz umrę bo strasznie chce cos zjesc, ale nie chce mi sie jesc. Nienawidze tego Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, baazyll said: Ej wgl to zaraz umrę bo strasznie chce cos zjesc, ale nie chce mi sie jesc. Nienawidze tego Znam ten stan cos cos tam ding dong Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ej wgl to zaraz umrę bo strasznie chce cos zjesc, ale nie chce mi sie jesc. Nienawidze tego Ja ojebalem kebsa i potem zupę tajska i potem m&m z biedry i jeszcze soczek owocowy i cały czas jestem głodny Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 8 minutes ago, baazyll said: Nie mam Sratifaja wgl ostatnio slucham tylko gagi i radiowego popu onli (ale raczej tylko female artists), bo piosenki z innych gatunków wywolują we mnie ostatnio nostalgię, a ja juz mam dosc plakania No to na tym na czym strimujesz muzę. Nie wiem Tajdal czy Apel Mjuzik xD Nie płakusiaj. Posłuchaj sobie The Cure i od razu będzie lepiej Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: No to na tym na czym strimujesz muzę. Nie wiem Tajdal czy Apel Mjuzik xD Nie płakusiaj. Posłuchaj sobie The Cure i od razu będzie lepiej Na niczym. Mam w telefonie wszystkie plyty, ktorych potrzebuję. Wgl to mam poczucie, ze juz przesluchalem wszystko, co istnieje i nic nie jest mnie w stanie zaskoczyc The Cure jest kjut, ale mam z tą piosenką zle wspomnienia Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Ja ojebalem kebsa i potem zupę tajska i potem m&m z biedry i jeszcze soczek owocowy i cały czas jestem głodny Czasem mam poczucie, ze jestem jedyną osobą, ktora nie lubi kebabów Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Czasem mam poczucie, ze jestem jedyną osobą, ktora nie lubi kebabów Nie mg sobie wyobrazić w sumie ja jem takie z frytkami i mięsem tylko xd przecież to jest wszystko co najlepsze Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.