Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 @baazyll gdzies ty zaraz the voice of Poland a potem twoja stara pierdzi znajomo Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 4 minutes ago, Little99 said: @baazyll gdzies ty zaraz the voice of Poland a potem twoja stara pierdzi znajomo Nwm, czy dzis bd ogladac if I have to be honest. Mam depresyjny nastrój Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 I pizda zycia Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Wgl to chcialem znalezc takie jedno zdj i wiedzialem, ze wysylalem je kiedys na messengerze takiej dziewczynie z klasy, z którą nie rozmawialem od zakonczenia lo. I KU*WA PRZYPADKOWO DO NIEJ ZADZWONILEM. Za chwile umre. Jeszcze nie wyswietlila. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 I zeby bylo ciekawie, to to samo zdarzylo sie moze rok temu, tylko z inną osobą. Nwm to jakieś fatum. Dobrze, ze do zadnej nauczycielki jeszcze przypadkowo nie zadzwonilem. Ale to tylko kwestia czasu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Moj current mood w piosenkach projektu lejdi gaga Jak chcę się czuć, ale nie będę: free woman mixed with mary jane holand Jak się czuję: replay i scheisse Co czuje wobec mojej pracy i kolegów z pracy: scheisse, swine, Jewels nd drugs (bo to najgorsza piosenka ever) Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Btw czemu replay jest takie flawless Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Moj current mood w piosenkach projektu lejdi gaga Jak chcę się czuć, ale nie będę: free woman mixed with mary jane holand Jak się czuję: replay i scheisse Co czuje wobec mojej pracy i kolegów z pracy: scheisse, swine, Jewels nd drugs (bo to najgorsza piosenka ever) Ok. Teraz ja: Jak chcę się czuć, ale nie bd: Parking Lot (Dialogue) a.k.a best song ever i bloody mary, bo chcę być tajemniczą sunią, ale nie będę, bo jestem boring Jak się czuję (dzisiaj): Scene 98 i Aśka (myślisz, że gdzie kuwa idziesz) wersja piano Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 11 minutes ago, baazyll said: Wgl to chcialem znalezc takie jedno zdj i wiedzialem, ze wysylalem je kiedys na messengerze takiej dziewczynie z klasy, z którą nie rozmawialem od zakonczenia lo. I KU*WA PRZYPADKOWO DO NIEJ ZADZWONILEM. Za chwile umre. Jeszcze nie wyswietlila. Jak nie rozbita głowa, to znowu to xD Bicz pliz A ja sobie na tym drugim forum właśnie uczestnicze w Chromatica Megarate Ceremony :D Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 5 minutes ago, Messy vers said: Btw czemu replay jest takie flawless A ja nie jestem mega fanem.tej piosenki. Na dobrych glosnikach brzmi gorzej od innych z plyty Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, PanPikus said: Jak nie rozbita głowa, to znowu to xD Bicz pliz A ja sobie na tym drugim forum właśnie uczestnicze w Chromatica Megarate Ceremony Noo bo ja jestem królową krindżowych przypałów. Przyzwyczajajcie się Dobrze, ze nie znacie historii z pisuarem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Jak się czuję (dzisiaj): Scene 98 O ja, zapomniałem o tym masterpiece. Ten mood nazywa się: moje scars on my mind krzyące do moich koligs że sa pojebami, ale nie robią tego ponieważ staram sie zachować pozory heteroseksualnego porządku swiata. Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, baazyll said: Noo bo ja jestem królową krindżowych przypałów. Przyzwyczajajcie się Dobrze, ze nie znacie historii z pisuarem A póki co, dziwi mnie to, że mimo tych łez, dobrze mi jest, przecież i tak, czaru mi brak, a na drugie mam Królowa Dram Nie wiem czy jesteśmy na nią gotowi dziś wieczór xD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: O ja, zapomniałem o tym masterpiece. Ten mood nazywa się: moje scars on my mind krzyące do moich koligs że sa pojebami, ale nie robią tego ponieważ staram sie zachować pozory heteroseksualnego porządku swiata. Nie wiedzą, ze jestes gejowską księżniczką? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, PanPikus said: A póki co, dziwi mnie to, że mimo tych łez, dobrze mi jest, przecież i tak, czaru mi brak, a na drugie mam Królowa Dram Nie wiem czy jesteśmy na nią gotowi dziś wieczór xD O fu Sanah Pewnie @Little99 ja ze mnie wydusi, ale ja nie jestem gotowy xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.