Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 9 minutes ago, Little99 said: Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 1 hour ago, baazyll said: Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Voce Viva to taki sztos przyszło w takiej sporej fiolce z dyfuzorem, w pięknym czerwonym opakowaniu i z kartką taką jakby pocztówką że zdjęciem Gagi w tej pięknej czerwonej sukni. Akurat chwilę później puścili reklame voce Viva w tv i ja się zachwycałem w tym czasie zapachem i prawie doszedłem Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 45 minutes ago, Little99 said: Voce Viva to taki sztos przyszło w takiej sporej fiolce z dyfuzorem, w pięknym czerwonym opakowaniu i z kartką taką jakby pocztówką że zdjęciem Gagi w tej pięknej czerwonej sukni. Akurat chwilę później puścili reklame voce Viva w tv i ja się zachwycałem w tym czasie zapachem i prawie doszedłem A gdzie zamawiales? I za ile? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 9 minutes ago, baazyll said: A gdzie zamawiales? I za ile? To była darmowa próbka z Notino ale tak mi się podoba że na święta sobie kupię. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Wróciłem z Portugalii przez UK i nie zamknęli mnie na żadną kwarantannę PL za to przywitała mnie "piękną pogodą" Coś się działo przez ostatnie 4 dni? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 2 minutes ago, Kapi09 said: Wróciłem z Portugalii przez UK i nie zamknęli mnie na żadną kwarantannę PL za to przywitała mnie "piękną pogodą" Coś się działo przez ostatnie 4 dni? A nwm. Rodzynki cie ominely, czy nie? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 8 minutes ago, Kapi09 said: Wróciłem z Portugalii przez UK i nie zamknęli mnie na żadną kwarantannę PL za to przywitała mnie "piękną pogodą" Coś się działo przez ostatnie 4 dni? Tak, Bazyl pracuje w burdelu ale ignore her, she drinks. A @Messy vers wyznał że morawiecki jest jego crushem. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 13 minutes ago, baazyll said: A nwm. Rodzynki cie ominely, czy nie? Jakie rodzynki? BTW rodzynki w serniku to 11 grzech główny Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Just now, Kapi09 said: Jakie rodzynki? BTW rodzynki w serniku to 11 grzech główny BŁAGAM nie poruszaj tego tematu Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Zostałem straumatyzowany Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 15 minutes ago, Kapi09 said: Jakie rodzynki? BTW rodzynki w serniku to 11 grzech główny Omg to sporo masz do nadrobienia Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 50 minutes ago, Kapi09 said: Wróciłem z Portugalii przez UK i nie zamknęli mnie na żadną kwarantannę PL za to przywitała mnie "piękną pogodą" Coś się działo przez ostatnie 4 dni? Hello. Jak było? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Ej wiecie, co mi się przed chwilą rzuciło w oczy? Moje sutki po kąpieli wyglądają jak sutki Madonny z sierpnia 1992 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Ej wiecie, co mi się przed chwilą rzuciło w oczy? Moje sutki po kąpieli wyglądają jak sutki Madonny z sierpnia 1992 To znaczy jak? Pokaż nam Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.