Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Guest Messy vers
2 minutes ago, baazyll said:

Tzn ja mam bff-a, ktory rok temu wyznal mi, ze jest bi, ale jednak troche bardziej leci na laski (but thats questionable hihi) i byłem bardzo rozczarowany, gdy odrzucil moją propozycję orgii w łazience w miejskim centrum kultury, w ktorym pracuje jego matka :messga:

Kurwa xd kocham twoje historie :ladyhaha:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith

Z o ile starszym chłopakiem chcielibyście się spotkać? W sensie górna granica wieku. Bazyl to wiem że unlimited ale ty Messy? 

Guest Messy vers
1 minute ago, Little99 said:

Z o ile starszym chłopakiem chcielibyście się spotkać? W sensie górna granica wieku. Bazyl to wiem że unlimited ale ty Messy? 

Maks 10 lat, okolice 35. A ty?

Shawniqua Mendes
5 minutes ago, Messy vers said:

Kurwa xd kocham twoje historie :ladyhaha:

A to dopiero poczatek. Ten bff w koncu zaczal chodzic z moją (już byłą) bff, ale nie skonsumowali związku, bo on przez 2 tygodnie trwania zwiazku sie z nią nie widywal, bo oklamal ją, ze jest bardzo chory, a tak naprawdę nadrabial odcinki gry o tron :messga: a potem oboje przyszli do mnie sie wyplakiwać i skonczylo sie na tym, ze zaliczylem oboje (dobra, to byly tylko frencz kiski bat styl:messga:)

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Dobra, z nim to nie byl frencz, ale tak sobie wmawiam :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

Maks 10 lat, okolice 35. A ty?

Chyba też. Właśnie z takim około 30. Kurde chyba zmienię w końcu profilowe, jakiś koleś miał mi tu przerobić gifa na avatar ale chyba zapomniał xd

Shawniqua Mendes

Hm no jezeli jest hot, to nawet tak do 50. Trzasko jest przed 50, soł... :messga:

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

A to dopiero poczatek. Ten bff w koncu zaczal chodzic z moją (już byłą) bff, ale nie skonsumowali związku, bo on przez 2 tygodnie trwania zwiazku sie z nią nie widywal, bo oklamal ją, ze jest bardzo chory, a tak naprawdę nadrabial odcinki gry o tron :messga: a potem oboje przyszli do mnie sie wyplakiwać i skonczylo sie na tym, ze zaliczylem oboje (dobra, to byly tylko frencz kiski bat styl:messga:)

Bitch I feel that. 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Bitch I feel that. 

Omg czyzby similar experiences?

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Bazyl jeśli te historie naprwde się wydarzyły :air:

Jezu byly jeszcze gorsze xddd

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Omg czyzby similar experiences?

Też przedlozylem grę o tron ponad ważne rzeczy w życiu i to były rzeczy o wiele ważniejsze niż dziewczyna :fatcat: 

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Bitch I feel that. 

A teraz zauwazylem podkreslenie :huntyga:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Dawaj! Nie przestawaj! 

Ale nwm, czy chcesz historię numer 134, czy 235566?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...