PanPikus 9,879 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Just now, baazyll said: Tylko dzwiek mi dziala tak mialo byc? Nie, to filmik jest. Mi się normalnie odtwarza. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Nie, to filmik jest. Mi się normalnie odtwarza. Też mam tylko dźwięk Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Może spróbuj w ten sposób https://9gag.com/gag/aO7NKrv Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 A wasze krasze znacie z ril lajf? Czy z grajndra np? Bo ja znam tylko brzydkich gejów, dlatego wszystkimi moimi kraszami są heterycy. I dlatego nie mogę do nich napisać Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 1 minute ago, baazyll said: A wasze krasze znacie z ril lajf? Czy z grajndra np? Bo ja znam tylko brzydkich gejów, dlatego wszystkimi moimi kraszami są heterycy. I dlatego nie mogę do nich napisać Mój z tindera, nie polak ale jest cuuuute i się nawet spotkamy niedługo Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Ale nie raz miałem crushow wśród heretyków więc znam ten ból Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 1 minute ago, Little99 said: Mój z tindera, nie polak ale jest cuuuute i się nawet spotkamy niedługo Jezu tez bym sie spotkal, ale bede musial isc z bff, jakby sie okazalo, ze to jakis gwalciciel. Ona zachowa sie jak prawdziwy mezczyzna i go zajebie, a ja uciekne z placzem jak prawdziwa kobieta Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ale nie raz miałem crushow wśród heretyków więc znam ten ból Boze dobrze, ze nie znam zadnych heretyków Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 11 minutes ago, PanPikus said: Baazyll dzisiejszego wieczoru : https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aO7NKrv_460svav1.mp4 Kto tanczy z dildo w kuciapce? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Tzn ja mam bff-a, ktory rok temu wyznal mi, ze jest bi, ale jednak troche bardziej leci na laski (but thats questionable hihi) i byłem bardzo rozczarowany, gdy odrzucil moją propozycję orgii w łazience w miejskim centrum kultury, w ktorym pracuje jego matka Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Boze dobrze, ze nie znam zadnych heretyków Ja ostatnio w gimnazjum. pierwszy i ostatni raz Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Just now, Messy vers said: Kto tanczy z dildo w kuciapce? Ja wczoraj przed lustrem do free woman Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Just now, baazyll said: Ja wczoraj przed lustrem do free woman Nie osądzam ale kocham za wolną kuciapke Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 7 minutes ago, baazyll said: Jezu tez bym sie spotkal, ale bede musial isc z bff, jakby sie okazalo, ze to jakis gwalciciel. Ona zachowa sie jak prawdziwy mezczyzna i go zajebie, a ja uciekne z placzem jak prawdziwa kobieta Omg moja bff zrobiłaby tak samo 6 minutes ago, baazyll said: Boze dobrze, ze nie znam zadnych heretyków O **** nie widziałem xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ja wczoraj przed lustrem do free woman Też chcę Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.