Guest Messy vers Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, baazyll said: Ale ja juz tak nie wygladam. Zmienilem kolor wlosow wczoraj. WYGRAŁEŚ XDDD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, Messy vers said: WYGRAŁEŚ XDDD Co wygralem? Jak cos to chce trzasko. Ewentualnie te poduszke z 911, ktora wczoraj wyslalem tu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 1 minute ago, baazyll said: Co wygralem? Jak cos to chce trzasko. Ewentualnie te poduszke z 911, ktora wczoraj wyslalem tu Wygrałeś sesję z Izą krzyczącą w Z.O.O. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 4 minutes ago, Messy vers said: Wygrałeś sesję z Izą krzyczącą w Z.O.O. Ale ona sie mnie przestraszy i bedzie krzyczec. Wy tez sie pewnie boicie mojej twarzy. Ale ja nie gryzę. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 7 minutes ago, baazyll said: Ale ona sie mnie przestraszy i bedzie krzyczec. Wy tez sie pewnie boicie mojej twarzy. Ale ja nie gryzę. thats kinda creepy like muther monster Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, Messy vers said: thats kinda creepy like muther monster W sumie znowu rodzynki by ze mnie wyszly gdybym ja spojrzal na siebie w nocy Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 I wish I wish I could have seen gaga one day oh I could be stronger yeah without the scheisse with rodzynka Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 ale to choreo vogule jest awesome. jak i cała trasa Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 To imo najważniejsza scena w historii kinematografii światowej Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 1 minute ago, baazyll said: To imo najważniejsza scena w historii kinematografii światowej kocham krzyk. ale ten oryginalny XD Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 20 minutes ago, baazyll said: Co wygralem? Jak cos to chce trzasko. Ewentualnie te poduszke z 911, ktora wczoraj wyslalem tu Ten thread zrobił się dzisiaj mocno pojebany, ale tą poduszkę to też bym chciał. Jakby kosztowała 15 zł a nie 15 euro to może nawet bym się skusił, ale tak to mi szkoda hajsu na takie pierdółki Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, Messy vers said: kocham krzyk. ale ten oryginalny XD Ja wolę scary movie. Pierwszy raz zobaczylem, jak mialem 4 lata. Moze to wlasnie ten seans w tak mlodym wieku tak bardzo uszkodzil mi psychikę Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, PanPikus said: Ten thread zrobił się dzisiaj mocno pojebany, ale tą poduszkę to też bym chciał. Jakby kosztowała 15 zł a nie 15 euro to może nawet bym się skusił, ale tak to mi szkoda hajsu na takie pierdółki 15 euro plus 10 przesylka xd Plus ten thread jest chyba codziennie w podobnym stopniu pojebany Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, baazyll said: Ja wolę scary movie. Pierwszy raz zobaczylem, jak mialem 4 lata. Moze to wlasnie ten seans w tak mlodym wieku tak bardzo uszkodzil mi psychikę Myślę że możesz mieć rację Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, PanPikus said: pojebany reportedt Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.