Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Messy vers said:

no i porównaj to do 911, replay czy Alice. 

No obiektywnie te ktore wymieniles sa lepsze, ale ja wolę sluchac lalki, bo lubię się czuć jak słitaśna wróżka 

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith

Alice to świętość :legend: nie rozumiem jak spora część GGD nie lubi tego dzieła. Unexpectable. 

Guest Messy vers
1 minute ago, Little99 said:

Alice to świętość :legend: nie rozumiem jak spora część GGD nie lubi tego dzieła. Unexpectable. 

CO

Powiedziałbym ze to fan fav po tym co czytam XD

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

CO

Powiedziałbym ze to fan fav po tym co czytam XD

No są tacy co uważają ze jest nudna 

Guest Messy vers
Just now, Little99 said:

No są tacy co uważają ze jest nudna 

Nie znają się XD

może to nie moja fav, ale to zajebista impreza na imprezę. 

Na żywo będzie mega, zobaczysz :P

Guest Messy vers
Just now, Little99 said:

A fan fav to chyba Replay albo Babylon 

A Replay to nie jest w ogóle fav gagi?

Karen Smith
1 minute ago, Messy vers said:

A Replay to nie jest w ogóle fav gagi?

Niby tak. Ale w wywiadzie dla billboard ostatnim mówiła coś ze uwielbia Fun tonight i że to jej ukochana piosenka, czy coś takiego. 

Shawniqua Mendes

Ja nie rozumiem ludzi, ktorzy nie znoszą free woman, ale szczaj na mnie kochają, pomimo tego, ze obie piosenki są bejsikowe

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Guest Messy vers
3 minutes ago, baazyll said:

Ja nie rozumiem ludzi, ktorzy nie znoszą free woman, ale szczaj na mnie kochają, pomimo tego, ze obie piosenki są bejsikowe

Free woman jest super, kojarzy mi sie z latami 80-90 i sex and the city. Rom jest mega bejsik

Shawniqua Mendes

@Little99 thx za zareagowanie na wszystkie komentarze w threadzie o zapachach poza moim :neyde:

Shawniqua Mendes

Free woman jest super, kojarzy mi sie z latami 80-90 i sex and the city. Rom jest mega bejsik

Ja najbardziej kocham wlasnie szczaj na mnie i wolną dziołchę. 

Shawniqua Mendes

Cooo

No wlasnie cooo

Shawniqua Mendes

A mi sie rom i fw kojarzy muzycznie z płytą fever kylie minogue i wgl popem początku lat 2000

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...