Jump to content
other

Polish Monsters Alert! /STUPID LOVE/

Rifek

Featured Posts

DoctorScent

Czy ktoś próbował kupić singiel na jakimkolwiek serwisie w US?

Niestety moich kart ani Visa ani Mastercard nie łyka itunes i amazon, wykrywa, że to polskie karty, a chciałbym dołożyć cegiełkę do pozycji na Billboard hot 100

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes

Boże ale dziwnie tak czytać komentarze po polsku na gagadaily :laughga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus
5 minutes ago, baazyll said:

Boże ale dziwnie tak czytać komentarze po polsku na gagadaily :laughga:

pOlsKA pRzEJmUJe1!!111:poot:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes

Ale tak szczerze to niestety myślę, że SL flopnie sromotnie i skończy na Esce jak Perfect Illusion, czyli 2-3 razy puszczą i koniec... sad but probably true :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Arthur Warhol
On 2/28/2020 at 8:49 PM, Xardas said:

Tak BTW, czy ktoś z Krakowa?

On 2/28/2020 at 8:50 PM, Kapi09 said:

Tak :)

tak  XD

Jutro ktoś przyjdzie...

scheisseJK
17 minutes ago, baazyll said:

Ale tak szczerze to niestety myślę, że SL flopnie sromotnie i skończy na Esce jak Perfect Illusion, czyli 2-3 razy puszczą i koniec... sad but probably true :messga:

Stoppp girl! :neyde: :huntyga:to jest jej najbardziej radio friendly piosenka od czasu poker face, już nie wiem co musi wydać żeby radia ją grały :saladga:

PanPikus
7 minutes ago, scheisseJK said:

Stoppp girl! :neyde: :huntyga:to jest jej najbardziej radio friendly piosenka od czasu poker face, już nie wiem co musi wydać żeby radia ją grały :saladga:

Collab z Ewą Maks :ally:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

scheisseJK
18 minutes ago, PanPikus said:

Collab z Ewą Maks :ally:

Tylko po za radiem nikt nie kupuje i nie słucha jej.. Nie kupuje tego wogole :saladga:

3 minutes ago, scheisseJK said:

Tylko po za radiem nikt nie kupuje i nie słucha jej.. Nie kupuje tego wogole :saladga:

Sweet but Psycho jest spoko :P

IG: @bartoszprazuch

PanPikus
25 minutes ago, scheisseJK said:

Z mojej osobistej obserwacji:
Ava jest z Warner Music. Zarówno Warner jak i Sony mają świetną relację z radiem i pełno ich artystów zagranicznych jak i naszych ma spore wsparcie. Natomiast w przypadku Universala, oni bardziej cisną polskich wykonawców. Tak  mi się przynajmniej wydaje.

jaXXXon

Polacy, musicie zrozumiec jedna rzecz. Radiowe listy przebojow nie polegaja na glosach. Jedynie sie 'sugeruja' nimi ale ukladaja te 'listy radiowe' typu POPlista szefowi muzyczni. Nigdy Was nie zastanawialo czemu nigdy lub rzadko ta sama piosenka jest numerem jeden z dnia na dzien? Przeciez statystycznie jest to NIEMOZLIWE zeby piosenka nie mogla sie utrzymac na pierwszym miejscu kilka dni w rzedzie :ladyhaha:

Te listy to sciema. ZPAV powinien wreszcie zrobic liste na podstawie sprzedazy cyfrowej oraz streamingu, taka liste KRAJOWA. Jedyna co sie w tej chwili liczy w Polsce to lista Airplay ale chuja to daje bo pomimo Wielkiej popularnosci w Polsce Shallow ma tam 27 miejsce. Lista Airplay moze ssac jaja. Wazniejsze, jak narazie, sa w Polsce listy na Spotify typu Poland Top 50 bo to akurat wiecej ludzi w tej chwili slucha niz radia.

1 minute ago, jaXXXon said:

Polacy, musicie zrozumiec jedna rzecz. Radiowe listy przebojow nie polegaja na glosach. Jedynie sie 'sugeruja' nimi ale ukladaja te 'listy radiowe' typu POPlista szefowi muzyczni. Nigdy Was nie zastanawialo czemu nigdy lub rzadko ta sama piosenka jest numerem jeden z dnia na dzien? Przeciez statystycznie jest to NIEMOZLIWE zeby piosenka nie mogla sie utrzymac na pierwszym miejscu kilka dni w rzedzie :ladyhaha:

Te listy to sciema. ZPAV powinien wreszcie zrobic liste na podstawie sprzedazy cyfrowej oraz streamingu, taka liste KRAJOWA. Jedyna co sie w tej chwili liczy w Polsce to lista Airplay ale chuja to daje bo pomimo Wielkiej popularnosci w Polsce Shallow ma tam 27 miejsce. Lista Airplay moze ssac jaja. Wazniejsze, jak narazie, sa w Polsce listy na Spotify typu Poland Top 50 bo to akurat wiecej ludzi w tej chwili slucha niz radia.

Polać mu!:applause:

❗️ IG: thebumblebee__ ❗️

Taki off topic... 

czy ktoś tutaj miał swoją przygodę na czacie GaGaF**e? :poot:

TONIGHT I WON'T WEAR MY DISGUISE

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...