PanPikus 9,879 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 2 minutes ago, Rifek said: Mam nadzieję, że od poniedziałku wejdzie do dziennej playlisty. Zauważyłem, że RMF często po premierze nowych piosenek nie gra ich wgl przez kilka kolejnych dni, a potem stopniowo dają 2-4 spiny na dzień. 5 przy dobrych wiatrach ^^ To że Eska zagrała wczoraj 2 razy, daje lekką nadzieje u nich power rotation to nawet i 18 spinów dziennie. Pamiętam jak CTTR spamowali ostro, po 3 razy w ciągu jednej godziny Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
scheisseJK 2,643 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: Nedynie lokalne radio z Gdyni zagrało kilka razy Trójmiasto nową gejowską stolica Polski Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 1 minute ago, PanPikus said: To że Eska zagrała wczoraj 2 razy, daje lekką nadzieje u nich power rotation to nawet i 18 spinów dziennie. Pamiętam jak CTTR spamowali ostro, po 3 razy w ciągu jednej godziny Mam nadzieję, że Stupid Love za 2-3 tygodnie będzie grane do porzygu tak jak Dance Monkey swego czasu ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
gagaschickens 4 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 22 hours ago, ProjectJoanne said: I'm part Polish I don't live in Poland though ... I almost typed "Portland" i read portland lol リのひ ᄃム刀'イ 尺乇ムり イんノ丂, ᄃム刀 リのひ? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 6 minutes ago, scheisseJK said: Trójmiasto nową gejowską stolica Polski Zawsze tak bylo Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 6 minutes ago, scheisseJK said: Trójmiasto nową gejowską stolica Polski Gdynia? Trójmiasto? O ile dobrze pamiętam to Nielisz - Cyców - Niemce 3 minutes ago, Rifek said: Mam nadzieję, że Stupid Love za 2-3 tygodnie będzie grane do porzygu tak jak Dance Monkey swego czasu Wątpię, ale zobaczymy Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
scheisseJK 2,643 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 1 minute ago, Iza Kisio said: Zawsze tak bylo Poznań says hi Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 Właśnie na Facebooku wyświetliła mi się sponsorowana reklama teledysku do Stupid Love i 95% komentarzy pod nią było negatywnych Ludzie pisali, że lubią Gage, ale Stupid Love to dno ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
scheisseJK 2,643 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 3 minutes ago, Rifek said: Właśnie na Facebooku wyświetliła mi się sponsorowana reklama teledysku do Stupid Love i 95% komentarzy pod nią było negatywnych Ludzie pisali, że lubią Gage, ale Stupid Love to dno .... Ale za miesiąc jak będzie w radiu to po pijaku wszystkie Karyny będą śpiewać freak out freak out za to w Poznaniu w Hahu reklamują na stories dzisiejszą imprezę z Stupid love Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 6 minutes ago, Rifek said: Właśnie na Facebooku wyświetliła mi się sponsorowana reklama teledysku do Stupid Love i 95% komentarzy pod nią było negatywnych Ludzie pisali, że lubią Gage, ale Stupid Love to dno Nie powiem, że nie mają racji Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 14 minutes ago, scheisseJK said: Poznań says hi Kraków says bye A tak na serio, to nie byłem nigdy w Poznaniu, ale słyszałem ze Gdańsk jest bardzo lewicowy Link to post Share on other sites More sharing options...
scheisseJK 2,643 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 12 minutes ago, Iza Kisio said: Kraków says bye A tak na serio, to nie byłem nigdy w Poznaniu, ale słyszałem ze Gdańsk jest bardzo lewicowy Wydaje mi się Poznań bije wszystkich, mówi się że tu jest największy procent gejów wśród mieszkańców w kraju Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 Stupid Love w propozycjach do Zetki Właśnie grają!!! ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
DoctorScent 753 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Dziś Gaga była w esce... ...POKER FACE REMIX </3 we lost Link to post Share on other sites More sharing options...
Kattys 4,319 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Wracam z uniwerku i biorę się do pracy kupcie singiel na iTunes! Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.