Karolina 212 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Zagłosowane! Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 31 minutes ago, Rifek said: Spotify Polska: 23. Lady Gaga - Stupid Love 52,159 To dobrze? Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 26 minutes ago, Iza Kisio said: To dobrze? Ja się spodziewałem czegoś ok. 40/50 miejsca także chyba spoko ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
GANGIE 5,420 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 21 hours ago, Rifek said: Na Zetce tylko. RMFka zagrała raz jak wygrało Oscara i drugi raz w rocznicę Oscarów w środku nocy Ale coś czuję, że Stupid Love akurat łykną, bo to totalnie ich klimaty i słuchaczom też się pewnie spodoba. Co jak co, ale nutka jest chwytliwa. RMF zagrało raz po Oscarach to fakt... byłem wtedy w pracy i byłem shocked, do czasu gdy ucięli... po partii Bradleya TONIGHT I WON'T WEAR MY DISGUISE Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 13 minutes ago, Rifek said: Ja się spodziewałem czegoś ok. 40/50 miejsca także chyba spoko Na yt jest na 6 miejscu (na czasie). A to dobrze? Tylko jakies btms i węgiel przed nia. Link to post Share on other sites More sharing options...
GANGIE 5,420 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Just now, Iza Kisio said: Na yt jest na 6 miejscu (na czasie). A to dobrze? Tylko jakies btms i węgiel przed nia. Już na #7 ale to bardzo dobrze... TONIGHT I WON'T WEAR MY DISGUISE Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 1 minute ago, Iza Kisio said: Na yt jest na 6 miejscu (na czasie). A to dobrze? Tylko jakies btms i węgiel przed nia. Idzie w górę!!! To dobry znak! ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 Just now, Gangie said: Już na #7 ale to bardzo dobrze... Ooo, jednak w dół ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
scheisseJK 2,643 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Jeśli nawet na esce nie będą grać stupid love to to naprawdę będzie homofobia ale patrząc na wyniki Shallow i teraz SL na YouTube i Spotify w Polsce i sprzedaż ASIB to radia mogą nas cmoknąć Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 1 minute ago, scheisseJK said: Jeśli nawet na esce nie będą grać stupid love to to naprawdę będzie homofobia ale patrząc na wyniki Shallow i teraz SL na YouTube i Spotify w Polsce i sprzedaż ASIB to radia mogą nas cmoknąć Wystarczy żeby zetka zaczęła grać Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 50 minutes ago, Iza Kisio said: To dobrze? Biorąc pod uwagę, że jest jedynie na New Music Friday na #2 miejscu, bez covera, to całkiem spoko. Na dniach Top Hits Polska powinno się zaktualizować, więc będzie pewnie lepiej, bo na razie tej playlisty brakuje. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
GANGIE 5,420 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Biorąc pod uwagę, że jest jedynie na New Music Friday na #2 miejscu, bez covera, to całkiem spoko. Na dniach Top Hits Polska powinno się zaktualizować, więc będzie pewnie lepiej, bo na razie tej playlisty brakuje. W tidal jest na top miejscu w hitach tygodnia z coverem TONIGHT I WON'T WEAR MY DISGUISE Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 Just now, Iza Kisio said: Wystarczy żeby zetka zaczęła grać Z samą Zetką Shallow doszło tylko do 32 miejsca na liście AirPlays. Zetka + RMF(ki) + Eska i mamy #1. ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 5 minutes ago, Rifek said: Z samą Zetką Shallow doszło tylko do 32 miejsca na liście AirPlays. Zetka + RMF(ki) + Eska i mamy #1. #27* Głównie była to zasługa ZET i kilku lokalnych stacji, które grały to po kilka razy dziennie. Ale tak jak to można łatwo sprawdzić, po wczorajszych jednorazowych, premierowych zagraniach, dzisiaj nasze radia cisza, co mnie wcale nie zaskakuje xD jedynie lokalne radio z Gdyni zagrało kilka razy Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 1 minute ago, PanPikus said: #27* Głównie była to zasługa ZET i kilku lokalnych stacji, które grały to po kilka razy dziennie. Ale tak jak to można łatwo sprawdzić, po wczorajszych jednorazowych, premierowych zagraniach, dzisiaj nasze radia cisza, co mnie wcale nie zaskakuje xD jedynie lokalne radio z Gdyni zagrało kilka razy Mam nadzieję, że od poniedziałku wejdzie do dziennej playlisty. Zauważyłem, że RMF często po premierze nowych piosenek nie gra ich wgl przez kilka kolejnych dni, a potem stopniowo dają 2-4 spiny na dzień. 5 przy dobrych wiatrach ^^ ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.