Regina George 59,387 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 4 minutes ago, Mr Mirko said: Mačka koje je datum početka. NI OKO TOGA NISU SIGURNI ? Zar da brišemo istoriju ? Je li povod svadba ili protest CAUSED BY THE WAR Kakva bolan svadba? Mene bi bilo stid to navoditi kao razlog rata. Popisana svadba je razlog sto je srpska vojska usla u moju drzavu i zauzela citav grad??? Da li si ti normalan? Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr Mirko 743 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Just now, lego said: Tebi nije vredno komentara kad beli Evropljani napadnu nekog, jer ne mozes da ih vredjas po rasnoj osnovi. Ovo nije prvi put da trcis sa rasistickim komentarom, kad tebi odgovara. bijeli evropljani ? To je još gore i samo me podseća na nešto. A zapravo je isto nasilje. Zamisli hrvat pojurio srbina u split na sred šetališta. I pobjegneš u vodu da se spasiš. Užasno je. A jedan narod. Oh wait. Link to post Share on other sites More sharing options...
Regina George 59,387 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 3 minutes ago, Mr Mirko said: koja ti je to knjiga i izvor ? Nije bilo svadbe ne li ? Ti si stručnjak u toj oblasti ? Kako se cimnula. Da ja sam strucnjak u toj oblasti jer mi je porodica bila tu na tim istim protestima! Jeste ja sam strucnjak jer od kad znam za sebe znam za taj rat i za traume koje je ostavio mojoj porodici. Srami se gluposti koje pises! Jedini razlog pocetka rata jeste cilj stvaranja “velike srbije” i rat je poceo kada je srpska vojska usla u BiH i ubila prvu zrtvu rata koju sam ja vec navela. Nikakva svadba, nikakve bajke, nikakve basne i te gluposti. Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr Mirko 743 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 1 minute ago, ReginaGeorge said: Kakva bolan svadba? Mene bi bilo stid to navoditi kao razlog rata. Popisana svadba je razlog sto je srpska vojska usla u moju drzavu i zauzela citav grad??? Da li si ti normalan? a nisu se udružili muslimani sa hrvatima ? To je bila Jugoslovenska armija draga iz jedne države. Pa su hrvati krenuli na muslimane u Mostar ?! Posle pucnjave na svadbi je izbio rat. A šta očekuješ u građanskom haosu da je Jugolsavenska vojska trebala da uradi ? Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr Mirko 743 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Just now, ReginaGeorge said: Da ja sam strucnjak u toj oblasti jer mi je porodica bila tu na tim istim protestima! Jeste ja sam strucnjak jer od kad znam za sebe znam za taj rat i za traume koje je ostavio mojoj porodici. Srami se gluposti koje pises! Jedini razlog pocetka rata je cilj stvaranje “velike srbije” i rat je poceo kada je srpska vojska usla u BiH i ubila prvu zrtvu rata koju sam ja vec navela. Nikakva svadba, nikakve bajke, nikakve basne i te gluposti. Raspad Jugoslavije je uzrok. Sjutra Katalonija da proglasi nezavisnot ulazi vojska. A NE TEK U FEDERACIJI nemaš člana na osnovu kojeg moš uradit tako nešto. A da rat ne izbije. Tragično je. Nema nazad. Qatarci su napali Izraelite. Na osnovu čega ? Link to post Share on other sites More sharing options...
Regina George 59,387 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 2 minutes ago, Mr Mirko said: a nisu se udružili muslimani sa hrvatima ? To je bila Jugoslovenska armija draga iz jedne države. Pa su hrvati krenuli na muslimane u Mostar ?! Posle pucnjave na svadbi je izbio rat. A šta očekuješ u građanskom haosu da je Jugolsavenska vojska trebala da uradi ? Zapravo hrvati su se udruzili sa srbima u cilju podjele BiH na dvije drzave. Zato sada u BiH imas 3 predsjednika. Edukuj se. Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr Mirko 743 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Just now, ReginaGeorge said: Zapravo hrvati su se udruzili sa srbina u cilju podjele BiH na dvije drzave. Zato sada u BiH imas 3 predsjednika. Edukuj se. Hrvati i Srbi ? Zajedničke armije nije bilo ! Brainwashed Link to post Share on other sites More sharing options...
Melech 9,900 Posted September 14, 2019 Author Share Posted September 14, 2019 Link to post Share on other sites More sharing options...
StarryNight 10,107 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 39 minutes ago, ReginaGeorge said: Jedini razlog pocetka rata jeste cilj stvaranja “velike srbije” i rat je poceo kada je srpska vojska usla u BiH i ubila prvu zrtvu rata koju sam ja vec navela. Nikakva svadba, nikakve bajke, nikakve basne i te gluposti. srpska vojska usla u tvoju zemlju ?? mora da mesas dogadjaje i verovatno mislis na dan kad je srpska vojska pre 100god umarsirala u Sarajevo i osobodila bosnu od austrougarske okupacije Link to post Share on other sites More sharing options...
Regina George 59,387 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 4 minutes ago, StarryNight said: srpska vojska usla u tvoju zemlju ?? mora da mesas dogadjaje i verovatno mislis na dan kad je srpska vojska pre 100god umarsirala u Sarajevo i osobodila bosnu od austrougarske okupacije Da su nas bar ostavili pod AU. I ne. Pricam o 1990im kada je srpska vojska usla u moju zemlju i ubila hiljade i hiljade ljudi. Ili ces reci da je to bio gradjanski rat? Zao mi je ali su cinjenice na mojoj strani. Ne uce vas dobro historiju. Link to post Share on other sites More sharing options...
StarryNight 10,107 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Just now, ReginaGeorge said: Da su nas bar ostavili pod AU. I ne. Pricam o 1990im kada je srpska vojska usla u moju zemlju i ubila hiljade i hiljade ljudi. Ili ces reci da je to bio gradjanski rat? Zao mi je ali su cinjenice na mojoj strani. znaci pre bi da zivis pod okupatorom nago u slobodnoj zemlji? a vecina ljudi koji su cinili vojsku Republike Srpske su ljudi sa teritorije Bosne, dosli sa svog na svoje? Link to post Share on other sites More sharing options...
Melech 9,900 Posted September 14, 2019 Author Share Posted September 14, 2019 11 minutes ago, ReginaGeorge said: Da su nas bar ostavili pod AU. I ne. Pricam o 1990im kada je srpska vojska usla u moju zemlju i ubila hiljade i hiljade ljudi. Ili ces reci da je to bio gradjanski rat? Zao mi je ali su cinjenice na mojoj strani. Ne uce vas dobro historiju. 5 minutes ago, StarryNight said: znaci pre bi da zivis pod okupatorom nago u slobodnoj zemlji? a vecina ljudi koji su cinili vojsku Republike Srpske su ljudi sa teritorije Bosne, dosli sa svog na svoje? can you guys either write in English or use another thread/messages Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr Judas 4,106 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 A mess but oh well. People just need to see the light. Just yesterday in the bus an old lady closed her ears and shook her head violently when two people next to her started speaking in Hebrew. She got a couple of looks and stares. Then she said she has to get off the bus, everyone gladly pressed the stop button for her good riddance Link to post Share on other sites More sharing options...
Regina George 59,387 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 24 minutes ago, StarryNight said: znaci pre bi da zivis pod okupatorom nago u slobodnoj zemlji? a vecina ljudi koji su cinili vojsku Republike Srpske su ljudi sa teritorije Bosne, dosli sa svog na svoje? Ovo nije slobodna zemlja. I dalje nam se namece dosta toga. Nije istina. Manjina je bila sa prostora Republike Srpske, vecina iz Srbije i cak neki iz Rusije. To su cinjenice. Ja ne mrzim nikoga niti imam sta protiv Srbije i ljudi koji zive tamo. Cak sta vise mislim da je Beograd jedan od najljepsih gradova u kojima sam bila ali cinjenice su cinjenice i ako hocemo da idemo naprijed moramo se pomiriti sa njima. Link to post Share on other sites More sharing options...
Regina George 59,387 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 14 minutes ago, Melech said: can you guys either write in English or use another thread/messages Sorry for that I needed to express myself on this topic and I couldn’t do it in English because it’s not my native language. I won’t be posting anymore in this thread. Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.