Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
PanPikus
Just now, baazyll said:

Jezu aśka zamknij sie z tym if ju ken dżrim yt ju ken łin yt. Powiedzialas juz to 569764 razy. Wystarczy

Jeszcze czekam na stafka jes iksczrimli haj :sweat::toofunny:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Jezu aśka zamknij sie z tym if ju ken dżrim yt ju ken łin yt. Powiedzialas juz to 569764 razy. Wystarczy

Ale to moje motto teraz i mojej psiapsi cały dzień to sobie piszemy na zmianę 

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

Picza z chirurgów miała nocne spazmy?

Nie. Little miał. Picza z Chirurgów topiła się u mnie w stawku, jak wynosilem śmieci

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Nie. Little miał. Picza z Chirurgów topiła się u mnie w stawku, jak wynosilem śmieci

Oh nawet nie wiedziałem 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Słyszeliście fragment wtf do i know na profilu miley na ig? Genialne 

Ja nie. Juz jej nie obserwuje po tym, jak wyslalem jej na priv moją nauczycielkę od matmy z lo wklejoną w nią z teledysku do midnight sky, a ona nie wyswietlila

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Guest Messy vers
3 minutes ago, baazyll said:

Nocne spazmy little to wydarzenie dzisiejszego dnia XD

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ja nie. Juz jej nie obserwuje po tym, jak wyslalem jej na priv moją nauczycielkę od matmy z lo wklejoną w nią z teledysku do midnight sky, a ona nie wyswietlila

Nie wiem jak ci pomóc XD ale jak Sarah tanayno czy coś tam udostępniła zdj na stories że zdj zegara z 9:11 to się spytałem tej pipy czy 911 to następny singiel i przysięgam że nie powiem to kretynka też nie wyswietlila

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

Nocne spazmy little to wydarzenie dzisiejszego dnia XD

Właśnie a ja nie wiem co się dzieje kurdeee

PanPikus

Nudny ten final tap szpadl. Final master zjeba będzie fajny w następną niedzielę a nie to co to

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Nie wiem jak ci pomóc XD ale jak Sarah tanayno czy coś tam udostępniła zdj na stories że zdj zegara z 9:11 to się spytałem tej pipy czy 911 to następny singiel i przysięgam że nie powiem to kretynka też nie wyswietlila

Ale z mili cytrus bylo tak, ze podobno wtedy dodawala przez chwile na storis wklejonych fanow w jej ryj

Karen Smith
Just now, PanPikus said:

Nudny ten final tap szpadl. Final master zjeba będzie fajny w następną niedzielę a nie to co to

Nie ogladam ale wierze ze będzie. Ciekawsze btw umawiałem się kiedyś z kolesiem co był w jakiejś edycji ale odpadł na początku xD 

Shawniqua Mendes

YAAAS KASIA SOKOLOWSKA

Guest Messy vers
Just now, Little99 said:

pamietam jak wyciekła info udostępniając fake billboard z rom występu w mtv

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...