Guest Messy vers Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Ktos tu nie czytal wiadomosci z dzisiaj Picza z chirurgów miała nocne spazmy? Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, baazyll said: Jezu aśka zamknij sie z tym if ju ken dżrim yt ju ken łin yt. Powiedzialas juz to 569764 razy. Wystarczy Jeszcze czekam na stafka jes iksczrimli haj Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 1 minute ago, baazyll said: Jezu aśka zamknij sie z tym if ju ken dżrim yt ju ken łin yt. Powiedzialas juz to 569764 razy. Wystarczy Ale to moje motto teraz i mojej psiapsi cały dzień to sobie piszemy na zmianę Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, Messy vers said: Picza z chirurgów miała nocne spazmy? Nie. Little miał. Picza z Chirurgów topiła się u mnie w stawku, jak wynosilem śmieci Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Słyszeliście fragment wtf do i know na profilu miley na ig? Genialne Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, baazyll said: Nie. Little miał. Picza z Chirurgów topiła się u mnie w stawku, jak wynosilem śmieci Oh nawet nie wiedziałem Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 1 minute ago, Little99 said: Słyszeliście fragment wtf do i know na profilu miley na ig? Genialne Ja nie. Juz jej nie obserwuje po tym, jak wyslalem jej na priv moją nauczycielkę od matmy z lo wklejoną w nią z teledysku do midnight sky, a ona nie wyswietlila Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Nie. Little miał. Picza z Chirurgów topiła się u mnie w stawku, jak wynosilem śmieci Nocne spazmy little to wydarzenie dzisiejszego dnia XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, baazyll said: Ja nie. Juz jej nie obserwuje po tym, jak wyslalem jej na priv moją nauczycielkę od matmy z lo wklejoną w nią z teledysku do midnight sky, a ona nie wyswietlila Nie wiem jak ci pomóc XD ale jak Sarah tanayno czy coś tam udostępniła zdj na stories że zdj zegara z 9:11 to się spytałem tej pipy czy 911 to następny singiel i przysięgam że nie powiem to kretynka też nie wyswietlila Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, Messy vers said: Nocne spazmy little to wydarzenie dzisiejszego dnia XD Właśnie a ja nie wiem co się dzieje kurdeee Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Nudny ten final tap szpadl. Final master zjeba będzie fajny w następną niedzielę a nie to co to Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, Little99 said: Nie wiem jak ci pomóc XD ale jak Sarah tanayno czy coś tam udostępniła zdj na stories że zdj zegara z 9:11 to się spytałem tej pipy czy 911 to następny singiel i przysięgam że nie powiem to kretynka też nie wyswietlila Ale z mili cytrus bylo tak, ze podobno wtedy dodawala przez chwile na storis wklejonych fanow w jej ryj Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, PanPikus said: Nudny ten final tap szpadl. Final master zjeba będzie fajny w następną niedzielę a nie to co to Nie ogladam ale wierze ze będzie. Ciekawsze btw umawiałem się kiedyś z kolesiem co był w jakiejś edycji ale odpadł na początku xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 YAAAS KASIA SOKOLOWSKA Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, Little99 said: Nie wiem jak ci pomóc XD ale jak Sarah tanayno czy coś tam udostępniła zdj na stories że zdj zegara z 9:11 to się spytałem tej pipy czy 911 to następny singiel i przysięgam że nie powiem to kretynka też nie wyswietlila pamietam jak wyciekła info udostępniając fake billboard z rom występu w mtv Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.