Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, Rifek said: Come and join us Bawcie się dobrze Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Potwierdzam, Rifcio ma brodę Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Bjork idealnie oddaje teraz mój nastrój Tego teraz chcę Tak będzie, jeżeli tego nie dostanę Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 7 minutes ago, baazyll said: Bawcie się dobrze Jak coś to nie robimy nic brzydkiego xd ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Rifek said: Jak coś to nie robimy nic brzydkiego xd Ale pikuś juz cie widzial Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, baazyll said: Ale pikuś juz cie widzial Właśnie. My też chcemy. Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Właśnie. My też chcemy. To załóżcie snapka hihi 5 minutes ago, baazyll said: Ale pikuś juz cie widzial ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Rifek said: To załóżcie snapka hihi Nie, bo jeszcze wyciekną moje nudesy, jak takiej oliwii z mojego rodzinnego Kraśnika Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Nie, bo jeszcze wyciekną moje nudesy, jak takiej oliwii z mojego rodzinnego Kraśnika Dlatego ja używam bez przeszkód jak już wczoraj wspomniałem Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 9 minutes ago, Rifek said: Jak coś to nie robimy nic brzydkiego xd Oczywiście, wysoka kultura Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Ale rak Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Miałem pisać że wyglądasz tu jak Emma Watson po czym skojarzyłem ze to przecież ona xDD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 To jest dopiero nowotwór Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, PanPikus said: Miałem pisać że wyglądasz tu jak Emma Watson po czym skojarzyłem ze to przecież ona xDD Little jest bardziej hot Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.