Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Nwm czemu, ale wyobrazam sobie cb jako mniej owlosionego strycharczuka Omg tak Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Mela się nie pierdoli w tańcu No to by bylo niekomfortowe. Wolę łóżko Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 25 minutes ago, baazyll said: Nwm czemu, ale wyobrazam sobie cb jako mniej owlosionego strycharczuka Nieee. I don’t think so babe ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Rifek said: Nieee. I don’t think so babe To bardziej jack falahee? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 26 minutes ago, Messy vers said: Pokaz swoje wlosy na nogach Hold my beer b = d e = i e= c r = k *kalambur* ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 22 minutes ago, baazyll said: No to by bylo niekomfortowe. Wolę łóżko Czyżby ktoś mówił żeby mu rozjebac łóżko ? ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, baazyll said: To bardziej jack falahee? Tez chyba nie. Wyglądam jak Rifek jedyny i niepowtarzalny ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, Rifek said: Hold my beer b = d e = i e= c r = k *kalambur* Brzydkie słowo, reportedt Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 Just now, Messy vers said: Brzydkie słowo, reportedt Właśnie straciliście chętnego topa ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Rifek said: Tez chyba nie. Wyglądam jak Rifek jedyny i niepowtarzalny W sumie to z tej grupy wiem tylko jak little dokladnie wyglada Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Rifek said: Właśnie straciliście chętnego topa @Messy vers miłego wpierdolu od @Little99 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, Rifek said: Właśnie straciliście chętnego topa Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, baazyll said: @Messy vers miłego wpierdolu od @Little99 Je suis aktywny, e tu? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Messy vers said: Oo teraz czuje, ze przerzucisz się na avi rifka xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 Just now, Messy vers said: And I wanna pretend that it's not true Oh, baby, that you're gone ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.