Guest Messy vers Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Mariusz na statku wygląda jak reklama perfumów z awone Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 1 minute ago, PanPikus said: "zaufanych" ludzi Yo chyba nie ten adres XDDD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Tylko 4? xDDDDDDD Nie martw sie. Nie zamierzam go usuwac 1 minute ago, PanPikus said: Daleko mam. A zimno na dworze. Pff wymowki Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 3 minutes ago, PanPikus said: Kupowaliście kiedyś coś na Aliexpress? Tak, wielokrotnie Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Promowanie pierdziocha jest aseksualne Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Controversial opinion - Mariusz jest aseksualny Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Yo chyba nie ten adres XDDD Cudzysłów nie przypadkowo 2 minutes ago, baazyll said: Nie martw sie. Nie zamierzam go usuwac Pff wymowki Wymówki czy też nie, ale no.. nie pojawię się 2 minutes ago, Little99 said: Tak, wielokrotnie I zadowolony byłeś z produktów? Jak z płaceniem? Najbardziej to się właśnie obawiam płacenia. Bo jak jakiś chujowy towar przyjdzie to trudno. Takie jest ryzyko. Ale jeśli chodzi o przelewy to jestem trochę przewrażliwiony. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Stopy weroniki są aseksualne Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, PanPikus said: Cudzysłów nie przypadkowo Wymówki czy też nie, ale no.. nie pojawię się I zadowolony byłeś z produktów? Jak z płaceniem? Najbardziej to się właśnie obawiam płacenia. Bo jak jakiś chujowy towar przyjdzie to trudno. Takie jest ryzyko. Ale jeśli chodzi o przelewy to jestem trochę przewrażliwiony. Jeśli chodzi o płatność to wszystko jest bezpieczne. Ty płacisz, sprzedawca wysyła i twoja wpłata jest tak jakby zamrożona na eliexpres, sprzedawca otrzymuje dopeoro jak do ciebie dotrze albo po jakimś określonym czasie. No ja zamawiałem kilkanaście razy i żeby coś nie przyszło to zdarzyło się może z 3 razy. Ale to są zawsze bardzo tanie rzeczy. Ja zamawiałem głównie rzeczy do makijażu albo jakieś wisiorki, pierścionki albo kolczyki i byłem zadowolony. Najlepiej chyba płacić blikiem. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 1 minute ago, baazyll said: Stopy weroniki są aseksualne odpadnie bicza Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ej to jest Gracja? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, Messy vers said: Ej to jest Gracja? Nie kochaniutka, Patrycja Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Co ona powiedziala bo mój kot zaczął się drzeć Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 "musi być sprawiedliwie" ta jasne XDDDDDD Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ona ich przywraca ze wzgledu na ernesta. btw to niesprawiedliwe ze ich przywroci jak oni normalnie walcza w grecji Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.