Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 1 minute ago, Little99 said: trochę jak taki Janusz Ku*wa fenks a lat Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Just now, baazyll said: Ku*wa fenks Désolé pardonne moi Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Nie usuwaj tego to jesy za dobre przynajmniej póki @Messy verstego nie zobaczy Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 1 minute ago, Little99 said: Désolé pardonne moi Sory, bat pardon co? Nie uczylem sie francuskiego od ponad 3 lat, so... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Baazyll lowkey serving Ok, łerk Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Baazyll lowkey serving Ok, łerk +1 za nienazwanie mnie Januszem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 8 minutes ago, baazyll said: +1 za nienazwanie mnie Januszem Nie godzi się nazywać Edytę Januszem Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 16 minutes ago, baazyll said: +1 za nienazwanie mnie Januszem Nie bądź już taki passive aggressive 6 minutes ago, PanPikus said: Nie godzi się nazywać Edytę Januszem Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 1 minute ago, Little99 said: Nie bądź już taki passive aggressive Omg czytasz mi w myslach. Wczesniej mialem napisac, ze jor nat ołnli pasyw, ale pewnie tez pasyw agresyw sari Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Omg czytasz mi w myslach Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Just now, Little99 said: Ja nie mam takich mysli xd U mnie w głowie 24 godziny na dobę na niekończącym się loopie leci to Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Mili Cytrus Małgosia rodzynek Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Just now, Little99 said: Mili Cytrus Małgosia rodzynek Chewawa i posrana beti Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 @baazyll wiesz co jest kurwa najlepsze xD że na innym forum pop a 911 and pop another one założyłem sb konto i nazywam się Lady Gaga, ustawiłem sb to zdj które ona ma wszędzie i ludzie piszą do mnie ze mnie kochają xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 10 minutes ago, Little99 said: @baazyll wiesz co jest kurwa najlepsze xD że na innym forum pop a 911 and pop another one założyłem sb konto i nazywam się Lady Gaga, ustawiłem sb to zdj które ona ma wszędzie i ludzie piszą do mnie ze mnie kochają xD Omg for ril? Xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.