Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: ej jak jesteście na kompie to spróbujcie scrollować to tak szybko od dołu strony do góry, edzia wygląda jak szatan wtedy haha Oojacie faktycznie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Oojacie faktycznie Przeproś ARTPOP albo zawołam izę żeby ukarała cię za skurwysyństwo Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 4 minutes ago, Messy vers said: A co do ARTPOP to ty jesteś pierdem i flopem Ok. Weżcie sobie piaska na orgię, ja sie wypisuje. Nikt mnie tu tak nie bedzie obrazac Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 13 minutes ago, baazyll said: Ale my z bff jestesmy ze sobą na maksa szczerzy. Wczoraj np miala wrzucic zdjecie na insta, ale sie powstrzymala, bo powiedzialem, ze wyglada na nim, jakby umarła i wstała. Nie kwestionuje szczerosci w waszej relacji. Po prostu twierdze ze owa sytuacja nigdy sie nie wydarzyla Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 8 minutes ago, Messy vers said: Co się dzieje aaa Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, baazyll said: Ok. Weżcie sobie piaska na orgię, ja sie wypisuje. Nikt mnie tu tak nie bedzie obrazac halo iza, proszę przyjechać na ggd Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, PanPikus said: Nie kwestionuje szczerosci w waszej relacji. Po prostu twierdze ze owa sytuacja nigdy sie nie wydarzyla Ignore her, she drinks Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, Little99 said: Co się dzieje aaa Edzia obraziła ARTPOP nazywając go pierdem i klapą, a ja dzwonię po wymiar sprawiedliwości Isabella Kisio Scorupco Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: halo iza, proszę przyjechać na ggd Iza? A nie piasek z odbytem do przyszycia? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Ignore her, she drinks No moja bff duzo pije, ale xanaxem jeszcze nie szczała na grycankę Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, baazyll said: Iza? A nie piasek z odbytem do przyszycia? no w końcu iza to służba zdrowia, to może w koncu sie na cos przyda i zaszyje mu odbyt Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: no w końcu iza to służba zdrowia, to może w koncu sie na cos przyda i zaszyje mu odbyt Moze on w podzięce potem przyszyje jej mózg? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, baazyll said: Moze on w podzięce potem przyszyje jej mózg? a ona nazwie go kurwą i powie żeby zrobił przelew blikiem Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 10 minutes ago, baazyll said: No moja bff duzo pije, ale xanaxem jeszcze nie szczała na grycankę You bitch Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Wgl to wczoraj w koncu obejrzalem ostatni odcinek Sposobu Na Morderstwo i do tej pory jestem w rozsypce Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.