Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Dawaj

A nie jak skoncze calosc?

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

No dobra xd 

Ale slabe jest. Nie jestem proud tym razem :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Jprdl widziałaś co trump powiedział???? O gadze 

Wiem, ze cos tam powiedzial, ale nie sprawdzalem co, bo stwierdziem, ze to bulszit :laughga:

Shawniqua Mendes

Zobaczylem. Czekam az powie o eeeeeee i jedzeniu ludzi z marinką :laughga:

Shawniqua Mendes

Omg i moze ma teledysk do do what u want i go wrzuci do netu :bradley:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Zobaczylem. Czekam az powie o eeeeeee i jedzeniu ludzi z marinką :laughga:

Nw chce jakąś mega dramę xd jak dla mnie Gaga może jeść nawet i dzieci i wstrzykiwać sobie adrenochrome z ich krwi :ladyhaha: btw Gurl, pamiętam tą teorie że chromatica to wg różowy album itd od tego adrenochromu tej pochodnej adrenaliny z krwi dzieci xD love it

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Nw chce jakąś mega dramę xd jak dla mnie Gaga może jeść nawet i dzieci i wstrzykiwać sobie adrenochrome z ich krwi :ladyhaha: btw Gurl, pamiętam tą teorie że chromatica to wg różowy album itd od tego adrenochromu tej pochodnej adrenaliny z krwi dzieci xD love it

Noo sory, ale ja nie chce. Gaga niedawno dopiero zyskala uznanie wśrod karyn i jak teraz wycieknie nagranie ze zjadania jakiejś dzieciarni, to sory, ale gaga bedzie over i nikt juz nie zaspiewa I'll Never Love Again w wojsie :bradley:

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Noo sory, ale ja nie chce. Gaga niedawno dopiero zyskala uznanie wśrod karyn i jak teraz wycieknie nagranie ze zjadania jakiejś dzieciarni, to sory, ale gaga bedzie over i nikt juz nie zaspiewa I'll Never Love Again w wojsie :bradley:

Dla mnie nigdy nie będzie over :billie: zresztą proszę, o czym my mówimy. Za dużp teorii spiskowych chyba haha zawsze jak ktoś odniesie ogromny sukces to się znajdą ludzie co szukają usprawiedliwienia że to niemożliwe żeby po prostu talent wystarczył xd

Shawniqua Mendes

Kłaki Dupsko Ryj Kłaki Dupsko Ryj 3 w jednym bicz

1 zwr.: Moja psiapsii jest w kuchnii Ale pewnie słyszała twój pierd Jak myślisz, że jesteś jakaś kul To ci powiem, że ku*wa niee

Pre chorus czy jak to się nazywa: Zaraz z gonga dostaniesz w tę swoją brzydką mordę mordęęę Nie wołaj o pomoc, bo moja psiapsii ma w ciebie wyjebanee wyjebanee      Boo ja jak na ciebie patrzę, to widzę tylko brzydką mosznę Zaraz i tak umrzesz bejb, więc nadstawiaj dupkę.

Ref.: Próbuję sìe wyszczać, a ty nie pozwalasz mi. Zaraz ci wyjebię tak z gonga, ze pooosrasz się. Taak wyjebię, jak nie przestaniesz, booo mam kłaki dupsko ryj, kłaki dupsko i ryj tak taak.

2 zwr.: Nigdy nie miałam sztos kuśki Ale i tak byłam królową balu Tylko nie mysl sobie, ze jestem łatwaa Moja kuciapka nie kłamie    

Znowu prechorus i refren

Bridż: Wszystko jest megaśne, gdy tak na mnie patrzysz Podnosisz mnie, a mi staje Mocniej w górę, bo dojdęę Wszystko jest megaśne, gdy tak na mnie patrzysz Szybko podnoś Dochodzę

Znowu refren i koniec :laughga:

Karen Smith
7 minutes ago, baazyll said:

Kłaki Dupsko Ryj Kłaki Dupsko Ryj 3 w jednym bicz

1 zwr.: Moja psiapsii jest w kuchnii Ale pewnie słyszała twój pierd Jak myślisz, że jesteś jakaś kul To ci powiem, że ku*wa niee

Pre chorus czy jak to się nazywa: Zaraz z gonga dostaniesz w tę swoją brzydką mordę mordęęę Nie wołaj o pomoc, bo moja psiapsii ma w ciebie wyjebanee wyjebanee      Boo ja jak na ciebie patrzę, to widzę tylko brzydką mosznę Zaraz i tak umrzesz bejb, więc nadstawiaj dupkę.

Ref.: Próbuję sìe wyszczać, a ty nie pozwalasz mi. Zaraz ci wyjebię tak z gonga, ze pooosrasz się. Taak wyjebię, jak nie przestaniesz, booo mam kłaki dupsko ryj, kłaki dupsko i ryj tak taak.

2 zwr.: Nigdy nie miałam sztos kuśki Ale i tak byłam królową balu Tylko nie mysl sobie, ze jestem łatwaa Moja kuciapka nie kłamie    

Znowu prechorus i refren

Bridż: Wszystko jest megaśne, gdy tak na mnie patrzysz Podnosisz mnie, a mi staje Mocniej w górę, bo dojdęę Wszystko jest megaśne, gdy tak na mnie patrzysz Szybko podnoś Dochodzę

Znowu refren i koniec :laughga:

:nooo:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

:nooo:

To teraz mozesz posluchac oryginalu :ladyhaha:

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

To teraz mozesz posluchac oryginalu :ladyhaha:

*me pretending I haven't heard it yet*

Oo spoko xd

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

*me pretending I haven't heard it yet*

Oo spoko xd

TAK CZULAM :neyde:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...