Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Dawaj A nie jak skoncze calosc? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Just now, baazyll said: A nie jak skoncze calosc? No dobra xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Just now, Little99 said: No dobra xd Ale slabe jest. Nie jestem proud tym razem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Jprdl widziałaś co trump powiedział???? O gadze Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, Little99 said: Jprdl widziałaś co trump powiedział???? O gadze Wiem, ze cos tam powiedzial, ale nie sprawdzalem co, bo stwierdziem, ze to bulszit Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Zobaczylem. Czekam az powie o eeeeeee i jedzeniu ludzi z marinką Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Omg i moze ma teledysk do do what u want i go wrzuci do netu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Just now, baazyll said: Zobaczylem. Czekam az powie o eeeeeee i jedzeniu ludzi z marinką Nw chce jakąś mega dramę xd jak dla mnie Gaga może jeść nawet i dzieci i wstrzykiwać sobie adrenochrome z ich krwi btw Gurl, pamiętam tą teorie że chromatica to wg różowy album itd od tego adrenochromu tej pochodnej adrenaliny z krwi dzieci xD love it Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Just now, Little99 said: Nw chce jakąś mega dramę xd jak dla mnie Gaga może jeść nawet i dzieci i wstrzykiwać sobie adrenochrome z ich krwi btw Gurl, pamiętam tą teorie że chromatica to wg różowy album itd od tego adrenochromu tej pochodnej adrenaliny z krwi dzieci xD love it Noo sory, ale ja nie chce. Gaga niedawno dopiero zyskala uznanie wśrod karyn i jak teraz wycieknie nagranie ze zjadania jakiejś dzieciarni, to sory, ale gaga bedzie over i nikt juz nie zaspiewa I'll Never Love Again w wojsie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, baazyll said: Noo sory, ale ja nie chce. Gaga niedawno dopiero zyskala uznanie wśrod karyn i jak teraz wycieknie nagranie ze zjadania jakiejś dzieciarni, to sory, ale gaga bedzie over i nikt juz nie zaspiewa I'll Never Love Again w wojsie Dla mnie nigdy nie będzie over zresztą proszę, o czym my mówimy. Za dużp teorii spiskowych chyba haha zawsze jak ktoś odniesie ogromny sukces to się znajdą ludzie co szukają usprawiedliwienia że to niemożliwe żeby po prostu talent wystarczył xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Kłaki Dupsko Ryj Kłaki Dupsko Ryj 3 w jednym bicz 1 zwr.: Moja psiapsii jest w kuchnii Ale pewnie słyszała twój pierd Jak myślisz, że jesteś jakaś kul To ci powiem, że ku*wa niee Pre chorus czy jak to się nazywa: Zaraz z gonga dostaniesz w tę swoją brzydką mordę mordęęę Nie wołaj o pomoc, bo moja psiapsii ma w ciebie wyjebanee wyjebanee Boo ja jak na ciebie patrzę, to widzę tylko brzydką mosznę Zaraz i tak umrzesz bejb, więc nadstawiaj dupkę. Ref.: Próbuję sìe wyszczać, a ty nie pozwalasz mi. Zaraz ci wyjebię tak z gonga, ze pooosrasz się. Taak wyjebię, jak nie przestaniesz, booo mam kłaki dupsko ryj, kłaki dupsko i ryj tak taak. 2 zwr.: Nigdy nie miałam sztos kuśki Ale i tak byłam królową balu Tylko nie mysl sobie, ze jestem łatwaa Moja kuciapka nie kłamie Znowu prechorus i refren Bridż: Wszystko jest megaśne, gdy tak na mnie patrzysz Podnosisz mnie, a mi staje Mocniej w górę, bo dojdęę Wszystko jest megaśne, gdy tak na mnie patrzysz Szybko podnoś Dochodzę Znowu refren i koniec Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 7 minutes ago, baazyll said: Kłaki Dupsko Ryj Kłaki Dupsko Ryj 3 w jednym bicz 1 zwr.: Moja psiapsii jest w kuchnii Ale pewnie słyszała twój pierd Jak myślisz, że jesteś jakaś kul To ci powiem, że ku*wa niee Pre chorus czy jak to się nazywa: Zaraz z gonga dostaniesz w tę swoją brzydką mordę mordęęę Nie wołaj o pomoc, bo moja psiapsii ma w ciebie wyjebanee wyjebanee Boo ja jak na ciebie patrzę, to widzę tylko brzydką mosznę Zaraz i tak umrzesz bejb, więc nadstawiaj dupkę. Ref.: Próbuję sìe wyszczać, a ty nie pozwalasz mi. Zaraz ci wyjebię tak z gonga, ze pooosrasz się. Taak wyjebię, jak nie przestaniesz, booo mam kłaki dupsko ryj, kłaki dupsko i ryj tak taak. 2 zwr.: Nigdy nie miałam sztos kuśki Ale i tak byłam królową balu Tylko nie mysl sobie, ze jestem łatwaa Moja kuciapka nie kłamie Znowu prechorus i refren Bridż: Wszystko jest megaśne, gdy tak na mnie patrzysz Podnosisz mnie, a mi staje Mocniej w górę, bo dojdęę Wszystko jest megaśne, gdy tak na mnie patrzysz Szybko podnoś Dochodzę Znowu refren i koniec Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Just now, Little99 said: To teraz mozesz posluchac oryginalu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, baazyll said: To teraz mozesz posluchac oryginalu *me pretending I haven't heard it yet* Oo spoko xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Just now, Little99 said: *me pretending I haven't heard it yet* Oo spoko xd TAK CZULAM Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.